Φόρτσα Πανάθα!

Γενικά στο blog μου δε γράφω για αθλητικά, γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμαι πολύ πλέον με τα αθλητικά δρώμενα, γι΄ αυτό και δεν ανοίγω ούτε κατηγορία για αθλητικά. Όμως μιας και όταν ασχολούμαι με ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή κάποιο άλλο άθλημα υποστηρίζω Παναθηναϊκό, δε θα μπορούσα να μην κάνω ένα post για τον αποψινό ημιτελικό του final four της Euroleague που διεξάγεται φέτος στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί στην.. έδρα του τον τέταρτο ευρωπαϊκό του τίτλο, αντιμετωπίζοντας απόψε στις 21:30 την ισπανική Ταού, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στο final four, η οποία πέρυσι μας είχε αποκλείσει από το final four, αφού είχαμε χάσει στον τρίτο προημιτελικό που είχε γίνει στο ΟΑΚΑ.

Να θυμίσω ότι φέτος ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει 8 φορές παρουσίας στο final four της Euroleague, σε τρεις από τις οποίες στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης (1996, 2000, 2002), το 2001 ήρθε δεύτερος και τρίτος το 1993, 1995 και 2005.

2 Σχόλια
 • Avatar
  Dimitris

  Ουουουου!!! Όχι άλλο κάρβουνο! Όχι άλλο πια η μούρη του Αλβέρτη! 😛

 • Avatar
  TZONAKOS

  Ειναι μεγάλη ευκαιρία φέτος μέσα στην έδρα του να το πάρει και αυτό το ευρωπαϊκό.
  Δεν ειμαι σίγουρος αν οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα εχει πάρει τρία ευρωπαϊκά !!! ( συν ενα το φετινό μακάρι ).
  Ηδη ειναι μεγάλη επιτυχία μια συμμετοχή σε ενα final4.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα