Φωτογραφίες από το This is not Miami party

Την Κυριακή που μας πέρασε πήγα στο πρώτο “This is not Miami” πάρτι, που έγινε στο πλοίο “Anna Maru”, με guest dj τον JoJo Flores, ενώ το warm up ανέλαβε ο dj Dino. Το ραντεβού των clubbers την Κυριακή είχε οριστεί για τις 8:00 το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά, πύλη Ε1.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε γύρω στις 9:00, βολτάραμε στον Αργοσαρωνικό, χορεύοντας στους ρυθμούς των μουσικών επιλογών των JoJo Flores και Dino και επιστρέψαμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον Πειραιά. Ήταν ένα αρκετά πρωτότυπο πάρτι, έχει άλλη φάση να παρτάρεις εν πλω, με το αεράκι να σε δροσίζει, με πολλές αιθέριες υπάρξεις (που θα τις δείτε σε επόμενο post) και παγωμένες μπύρες…

Μπράβο στον dj Viton και το Playground team που το έκανε πράξη! Αυτή την Κυριακή το “Anna Maru” σαλπάρει πάλι από την πύλη E1 στο λιμάνι του Πειραιά, με Dj Viton και Leon Segka στα decks. Be there!

Ακολουθούν φωτογραφίες από το πρώτο “This is not Miami”.

This is not Miami

This is not Miami

This is not Miami

This is not Miami

This is not Miami

This is not Miami

This is not Miami

This is not Miami

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

4 Απαντήσεις

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΤΙ THIS IS NOT MAIAMI Η ΑΠΛΩΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

  2. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ,ΑΞΙΟΛΟΓΗ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ,ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΙΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Ο DJ VITON.ΘΑΘΕΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ 22-6-08.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.