Φωτιστικό – Ανεμιστηράκι για το laptop σας

Φωτιστικό - Ανεμιστηράκι για laptop

Προχθές, καθώς βολτάραμε με τον Τάσο στο κατάστημα Media Markt στο Δέλτα Φαλήρου, έπεσε το μάτι μου στο παραπάνω φωτιστικό – ανεμιστηράκι, το οποίο ήταν συνδεδεμένο στη θύρα USB ενός MacBook. Το περιεργάστηκα λίγο, μου άρεσε, αφού ήθελα ένα φωτιστικό με απαλό φωτισμό, οπότε τα 12,99 ευρώ που κόστιζε με έκαναν να προχωρήσω στην αγορά του.

Την δουλειά του φωτισμού αναλαμβάνουν 13 LEDs, το φωτιστικό έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και είναι συμβατό με όλα τα PC, notebooks και PDA. Για να λειτουργήσει αρκεί να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε θύρα USB και να πατήσετε το σχετικό κουμπί, ενώ δεν χρειάζεται άλλη πηγή ενέργειας (πχ μπαταρίες).

Στο κουτί του διάβασα επίσης ότι καλό είναι να μην κοιτάζει κανείς ποτέ απευθείας τα LEDs από κοντινή απόσταση, ενώ όπως είναι λογικό καλό είναι να το κρατήσετε μακριά από μικρά παιδιά, αφού δεν είναι παιχνίδι.

Φωτιστικό - Ανεμιστηράκι για laptop

2 Σχόλια
  • Avatar
    nikolas

    Προσοχή είναι εξαιρετικα επικινδυνο! Αν κοιτάξεις κατευθείαν στα LEDs μπορει να καταστραφουν τα εσωτερικα αγγεια του ματιου. Επίσης ο διακόπτης βρίσκεται σε σημειο όπου είναι κινδυνος θάνατος, έχουν αναφερθεί ακρωτηριασμοι άνω ακρων εξαιτίας της ταχύτητας στρέψης του ανεμιστήρα. ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Avatar
    Τάσος Βελιάδης

    Είναι φανταστικό !!!!!!! Σου τραβάει αμέσως την προσοχή. Ειδικά στο Mac που είχαν και παρόμοιο χρώμα ταίριαζε απίστευτα 🙂 🙂

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα