Τραγικά Ανίκανη η Ελληνική Αστυνομία

Δεν είναι δυνατόν οι δυνάμεις της Αστυνομίας να είναι επιδεικνύουν τέτοια ανικανότητα. Είναι τραγικό όταν έχουν απέναντί τους μαθητές, καθηγητές ή συνταξιούχους να δείχνουν τέτοια “επίδειξη δύναμης” και την ίδια στιγμή να μη μπορούν να συλλάβουν 200-500 άτομα που τα κάνουν γης μαδιάμ.

Ομολογώ ότι ήθελα πολύ χθες και σήμερα να κατέβω στις πορείες, όμως με αυτή την αστυνομία το σκέφτηκα πολύ και προτίμησα να κάτσω σπίτι και να παρακολουθώ από την τηλεόραση και άλλους bloggers τα όσα συμβαίνουν.

Προτίμησα να κάτσω σπίτι γιατί ποιος μου εγγυάται ότι θα επιστρέψω σπίτι σώος και δε θα καταλήξω σε κάνα νοσοκομείο με τίποτα σπασμένα πλευρά από ΜΑΤατζήδες που χτυπάνε όποιον βρουν μπροστά τους; Ποιος μου εγγυάται ότι δε θα φάω δακρυγόνα μέσα στη μούρη μου, που κατά πολλούς είναι ληγμένα χημικά, άρα πιο επικίνδυνο;

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και η κυβέρνηση πρέπει να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με αυτό το θέμα.

Ναι, υπάρχουν αστυνομικοί που κάνουν σωστά και σοβαρά τη δουλειά τους, οι οποίοι πιστεύω ότι είναι και οι περισσότεροι. Υπάρχουν όμως και αστυνομικοί που δεν κάνουν για το Σώμα, δεν είναι κατάλληλοι, είναι επικίνδυνοι. Αυτοί δεν κάνουν και πρέπει να ξεκαθαρίσει το Σώμα της Αστυνομίας από αυτούς το συντομότερο.

[photo by Mark A. Miller]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

2 Απαντήσεις

  1. Ειμαι μόλις 13 χρονών… αν ειναι δυνατον! αυτα που συμβαινουν ειναι εξωπραγματικα! Μπραβο σας! Μπραβο σας ρε, για ακομη μια φορα κάψατε τις ελπιδες μας για ενα καλυτερο αυριο. Ειστε μπατσοι ειστε γουρουνια μονο που τωρα γινατε και δολοφώνοι.

  2. Πριν λιγο γυρισα απο την πορεια στο Συνταγμα. Πολυς νεος κοσμος αλλα και μεγαλυτερης ηλικιας εδειξαν οτι η Ελλαδα δεν κοιμαται, απλα κυβερνειται απο κοιμισμενους.. και να μην πω τι αλλους.

    Εχω γραψει λιγα λογια για την σημερινη πορεια..
    http://sigatoblog.wordpress.com/2008/12/09/diamartiria-olis-tis-neolaias/

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.