Το troktiko έβαλε διαφημίσεις!

Τroktiko

Δε θυμάμαι πόσες φορές στο παρελθόν μου έχουν κάνει φίλοι και γνωστοί την εξής ερώτηση: «Το troktiko από που βγάζει λεφτά»; Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που είχαν αναρωτηθεί και μέσω Twitter γιατί το troktiko δεν δέχεται να προβάλει διαφημίσεις, γιατί κυκλοφορούσε η “φήμη” ότι το troktiko απορρίπτει προτάσεις για διαφήμιση…

Από χθες το βράδυ όμως τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον στο κάτω μέρος των σελίδων με τα post στο troktiko μπορεί να δει κανείς ένα διαφημιστικό πλαίσιο του Google AdSense, διαστάσεων 468 x 60!

Με ξεχωριστό post επίσης οι διαχειριστές του blog εξηγούν στους αναγνώστες που ενδιαφέρονται να βάλουν διαφήμιση στο troktiko πώς μπορούν να το κάνουν, δίνοντας αναλυτικές οδηγίες με screenshots για δημιουργία νέας καμπάνιας μέσα από το Google AdWords.

Για να δούμε αν μία τέτοια κίνηση θα φέρει μαζί της και αύξηση των διαφημιζόμενων στο Google AdWords. Το troktiko έχει ένα αρκετά μεγάλο κοινό και πιστεύω ότι αρκετοί θα είναι αυτοί που θα δοκιμάσουν να στήσουν μία μικρή καμπάνια στο Google AdWords, με πολλά ή λίγα χρήματα, διαβάζοντας το post με τις οδηγίες στο blog.

9 Σχόλια
 • Avatar
  suspect

  φυσιολογικο το βρισκω. Μαλλον καθυστερησαν θα ελεγα..

 • Avatar
  Kwstas

  Αναρωτιέμαι αν το τροκικό θα συνεχίσει να αναρτά καταγγελίες για τα μαγαζιά που πλέον διαφημίζει. Επίσης μην ακούτε τις ιστορίες για φιλανθρωπίες…

 • Avatar
  Νίκος

  Και καλά έκανε. Πού έιναι το πρόβλημα. Μπράβο του. Πολλοί έχουν blogs και έχουν διαφημίσεις. Όσοι δεν έοχυιν ακόμα είναι για΄τι δεν το ξέρουν ή γιατι έχουν ελάχιστες επισκέψεις.

  Εξάλλου καλύτερα να αρχίσει να βγάζει από αυτό το blog λεφτα και να παρατήσει όποια άλλη δουλειά κάνει, και να αφοσιωθεί στο blog, κι άρα να γίνει καλύτερο, με περισ΄σοτερο υλικό

 • Avatar
  Dimitris

  Σε e-mail που τους έστειλα μου είπαν ότι στο τέλος καθε μήνα θα δημοσιεύουν ένα screenshot από το adsense panel τους ώστε να μπορούμε να δούμε πόσα πραγματικά κερδίζουν και που πάνε τα λέφτα.

  μένει να δούμε αν θα το κάνουν τώρα αυτό.

 • Avatar
  George Chatzimanolis

  Για την ακρίβεια λέει ότι ΟΛΑ τα κέρδη θα πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς (το οποίο φυσικά ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί αλλά λέμε τώρα). 🙂

 • Avatar
  JohnKarak

  Για την επισκεψιμότητα που έχει, νομίζω ότι τα 5.000 ευρώ είναι λίγα! Tώρα πρόσεξα ότι σε ένα άλλο post γράφουν ότι ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατίθεται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

  Περισσότερα εδώ http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_199.html

 • Avatar
  don-em

  Το τρωκτικό απο τα adsense θα χτυπάει άνετα 5.000€/μήνα στο νερό! μόνο και μόνο από τα eCPM θα φτάνει αυτό το πόσο!

 • Avatar
  JohnKarak

  Χεχε, καλή η “εξήγησή” σου Δημήτρη, δε το είχα σκεφτεί αυτό!

 • Avatar
  Dimitris

  Ναι οκ ! Άρα τι ? Αυτό ήταν το ευχαριστώ του τροκτικού προς την Google που δεν έδωσε την IP στο Μάκη? 😛

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα