Το Google Bombing στο site του MAD πέτυχε!

Έχει περάσει περίπου μία εβδομάδα από όταν μάθαμε για την απόλυση του Guy Krief και το κόψιμο της εκπομπής του Ninja Tv από τον τηλεοπτικό σταθμό ΜAD. Ο λόγος ήταν ότι ο παρουσιαστής πρόβαλε βίντεο (δείτε το εδώ) που παρουσίαζε την ομοιότητα νέου τραγουδιού της Δέσποινας Βανδή με το τραγούδι Clocks των Coldplay, η απόλυση δηλαδή είχε να κάνει με καραμπινάτη περίπτωση λογοκρισίας.

Έκτοτε όσοι bloggers ασχοληθήκαμε με το θέμα, προσπαθήσαμε να πετύχουμε ακόμα ένα Google Bombing (μάθε τι είναι εδώ), όπου βάζοντας για αναζήτηση τη λέξη ξεφτίλες στη Google να εμφανίζεται πρώτο αποτέλεσμα το site του MAD. Εδώ και μερικές μέρες λοιπόν βλέπω ότι όντως το site του MAD εμφανίζεται πρώτο στα αποτελέσματα της αναζήτησης με τη λέξη ξεφτίλες! Άρα φτάνω στο συμπέρασμα ότι τα νέα συστήματα της Google προκειμένου να αποτραπούν πιθανά Google Bombings στο μέλλον απέτυχαν (;).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

6 Απαντήσεις

  1. @ tasosvel: Γίνεται ως εξής: Μαζευόμαστε 5, 10, 100, 500 και βάζουμε στα blog/site μας μία λέξη να είναι link προς ένα site, στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό έγινε με τη λέξη ξεφτίλες να είναι link προς το site του MAD.

  2. χεχε 🙂 οχι το διαβασα κι αυτό 🙂 Αλλά δεν πολυκατάλαβα πως συνδέουν αρχικά την λεξη ξεφτίλες η οποιαδήποτε αλλη λέξη με ένα σιτε !!

  3. @ tasosvel: Ναι, είχε γίνει παλαιότερα με την υπουργό Παιδείας με τη λέξη κατσίκα, με τον ΟΤΕ με τη λέξη ληστές, τη Νέα Δημοκρατία με τη λέξη ψεύτες κτλ.

    Τάσο δεν διαβάζεις προσεκτικά αυτά που γράφω μου φαίνεται… 😉 Δίνω σχετικό link μέσα στο post με πληροφορίες για το Google Bombing από τη Βικιπαίδεια.

  4. πως ακριβώς μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο ;!! είχα δεί και πιο πιο παλια ένα άλλο με την πρωην Υπουργο Παιδείας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.