Το “Παρόν της Κυριακής” έγραψε για το θέμα του cityofathens.gr

Την Κυριακή που μας πέρασε η εφημερίδα Το Παρόν της Κυριακής αναφέρθηκε στο γνωστό θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το προηγούμενο portal του Δήμου Αθηναίων, το οποίο κόστισε 942.105 ευρώ. Το θέμα δημοσιεύτηκε στη στήλη “Δημοτικές Παρωδίες” και μπορείτε να το δείτε στη σελίδα 31. Η εφημερίδα ανεβαίνει ολόκληρη και σε pdf, οπότε μπορείτε να δείτε τη συγκεκριμένη σελίδα κάνοντας κλικ εδώ.

Στην αρχή του άρθρου γράφουν: “Και ξαφνικά μέσα από το διαδίκτυο και τα blogs ξεσηκώθηκε μεγάλος θόρυβος για το θέμα της κατασκευής του portal του Δήμου Αθηναίων και ειδικά για το κόστος του, το οποίο τώρα θεωρούν όλοι ιλιγγιώδες και πρωτοφανές, σε σχέση με το πόσο πραγματικά κόστιζε, όχι μόνο τώρα αλλά και τότε που έγινε ο διαγωνισμός… Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, ένας blogger που μπήκε στο σάιτ του δήμου βρήκε και διάβασε ορισμένες πληροφορίες για το έργο αυτό. που επαναλαμβάνουμε ότι άρχισε να συζητείται από το 2003, την εποχή δηλαδή της Ντόρας και του Σκυλακάκη, και είχε συνδεθεί και με την Ολυμπιάδα του 2004…”

Φυσικά για αναφορά των blogs που έγραψαν ούτε λόγος…

Το Παρών της Κυριακής - 2

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

4 Απαντήσεις

 1. Όπως βλέπουμε στη σελίδα που παραπέμπεις η συγκεκριμένη στήλη ασχολείται με το θέμα από το 2004. Για το θέμα έγραψαν πολλά μπλογκ. Ποιο θεωρείς ότι πρέπει να αναφέρει; Δεδομένου ότι λέει «ξεσηκώθηκε θόρυβος από μπλογκ», πόσο δύσκολο είναι για όποιον ενδιαφέρεται να ανακαλύψει ποια είναι αυτά; χμμμ.
  Αλλά αφού τέλος πάντων θεωρείς ότι πρέπει να τα αναφέρει (δεν διαφωνώ απαραίτητα με αυτό), γιατί δεν επικοινωνείς με τον αρθρογράφο να τον ενημερώσεις;

 2. @magica: Όχι, δε θα το συνηθίσω ποτέ!! Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι, από τη στιγμή που γράφουν περί blogger για το θέμα, να παραθέσουν 2-3 links;

 3. Μου αρέσει που σε παραξενεύει κιόλας η απουσία αναφορών
  Ακόμα δε το συνήθισες;
  😛

  Εγώ πάντως ότι είχα να κάνω το έκανα, τώρα κάθομαι με ποπ κορν και κόκα κόλα και παρακολουθώ τις εξελίξεις

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.