Το ΚΚΕ γέμισε με αφίσες την Πατησίων στο ύψος του Πολυτεχνείου

Όσοι περάσετε αυτές τις μέρες από την Πατησίων, στο ύψος του Πολυτεχνείου θα έρθετε αντιμέτωποι με μία εντελώς αντιαισθητική κατάσταση: Δεκάδες ή και εκατοντάδες αφίσες “ΚΚΕ ισχυρό” έχουν κολληθεί δεξιά και αριστερά της Πατησίων και πολλές άλλες είναι κολλημένες στις κολώνες.

Δεν πρόκειται για αφίσες με κάποιο μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου, αλλά για αφίσες “ΚΚΕ ισχυρό” (όχι δεν είναι η αφίσα παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν έχω φωτο της αφίσας).

Κατά 99% οι αφίσες αυτές αύριο θα σκιστούν και θα πεταχτούν στο δρόμο, δημιουργώντας μία ακόμα χειρότερη εικόνα! Ενώ πολλές από αυτές μπορεί να χρησιμεύσουν ως προσάναμμα στις φωτιές που θα θελήσουν να βάλουν οι “γνωστοί – άγνωστοι”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

1 Απάντηση

 1. Προς το blog σας .

  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατοτιτα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

  http://www.ksipnistere.blogspot.com

  http://www.ksipnistere.gr

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.