Συλλήψεις για ξεκλείδωμα κωδικών της Nova

Nova

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά επτά άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία, ύστερα από μήνυση κατ΄αγνώστων την οποία υπέβαλε η Multichoice Hellas για υποκλοπή κωδικών της και παράνομη διακίνηση του τηλεοπτικού της υλικού, μέσω του διαδικτύου.

Οι επτά συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, τον Βόλο το Ηράκλειο αλλά και τη Ρόδο.

Τα άτομα που εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χρησιμοποιούσαν ειδικό εξοπλισμό για να υποκλέπτουν, να αποκρυπτογραφούν και να διανέμουν οργανωμένα σε άλλους χρήστες, που διέθεταν τις ίδιες συσκευές, το τηλεοπτικό συνδρομητικό σήμα των καναλιών της Nova.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, κλειδιά αποκωδικοποίησης του σήματος της Nova μοιράζονταν 511 παράνομοι συνδρομητές.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

2 Απαντήσεις

  1. Αν η νοβα δεν κατεβασει τις τιμες στις συνδρομες δηλ το φουλ πακετο να ηταν 30 ευρω /μηνα θα εχει συνεχεια διαρροες δηλ. πειρατεια .
    Αν ειχε ομως την παραπανω τιμη στο φουλ πακετο τοτε οι περισσοτεροι απο μας θα βαζαμε νοβα . Τωρα με την τιμη στα 59,50 ευρω το φουλ πακετο δυστηχως φρεναρει πολλους μα παρα πολλους .

  2. Επιτέλους. Βέβαια, και η Nova σε σχέση με τα δορυφορικά πακέτα του εξωτερικού είναι λίγο τραγική. Και HD δεν προβλέπω να βλέπουμε anytime soon, if we ever get it that is…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.