Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΣύνταγμαΜου ήρθε κι εμένα το παραπάνω γραπτό μήνυμα, το οποίο κυκλοφορεί από χθες. Την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7:00 το απόγευμα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος και σε πλατείες κάθε πόλης σε όλη την Ελλάδα. Το onion.gr σε συνεργασία με το coolsms.gr δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον θέλει κάνοντας κλικ εδώ να στείλει δωρεάν 1.000 μηνύματα σε φίλους και γνωστούς το παραπάνω μήνυμα.

1 Σχόλιο
 • Avatar
  sicratisv

  Αναρωτιέμαι

  – Αν οι αποδέκτες του μηνύματος έλαβαν το μήνυμα
  – Αν αυτά τα γεγονότα επηρεάσουν θετικά τη νοοτροπία των Ελλήνων όλων των ηλικιών και οδηγήσουν σε μια σταδιακή εξάλειψη της πελατειακής σχέσης Πολιτικάντη- ψηφοφόρου (όταν κοπεί το ρουσφέτι και καταλάβουμε όλοι ότι η θεσούλα στο Δημόσιο, η μετάταξη στις ΕΔ, το τηλέφωνο στον αρμόδιο οργανισμό για το απαραίτητο σπρώξιμο του αιτήματός μας και η ακύρωση της απόφασης απαλλοτρίωσης του οικοπέδου μας για την κατασκευή πάρκου στον οικισμό είναι εις βάρος μας).
  – Αν τις μέρες,μήνες και χρόνια που ακολουθούν οι ιθύνοντες αναλάβουν το κόστος για μια ριζική αλλαγή όσον αφορά την αντιμετώπιση του φαινομένου αυθαίρετης δόμησης (Άμεση κατεδάφιση είτε πρόκειται για τη βίλα στην Εκάλη είτε για το εξοχικό του ενός δωματίου των 10τμ για μια τετραμελή οικογένεια) και ο μέσος έλληνας αποβάλει την ηληθίοτητα και το εγώ του και αρχίσει να απαιτεί τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του και λύση των προβλημάτων τους από αυτούς τους οποίους τίμησε με την ψήφο του.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα