Σε αυτές τις εκλογές δεν ξεχνάω και την Αμαλία

Σε αυτές τις εκλογές δεν ξεχνάω και την ΑμαλίαΗ Αμαλία την Παρασκευή 25 Μαϊου έφυγε από τη ζωή. Έφυγε έχοντας υποφέρει από αλμπάνηδες γιατρούς που το μόνο που κοιτούν είναι η κονόμα, το φακελάκι, το προσωπικό συμφέρον και όχι η υγεία και η σωστή θεραπεία των ασθενών. Μία εβδομάδα μετά όλοι οι bloggers αφιερώσαμε την 1η Ιουνίου 2007 στην Αμαλία.

Έκτοτε έγινε τίποτα; Δραστηριοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι; Άλλαξε τίποτα; Όχι. Για μερικές μέρες μετά το θάνατο της Αμαλίας ασχολήθηκαν όλα τα ΜΜΕ με το θέμα, ο κος Βενιζέλος εκτύπωσε το blog της Αμαλίας και το παρέδωσε στις υπηρεσίες της Βουλής. Επίσης μαζί με τον κο Βρεττό κατέθεσαν ερωτήσεις στους αρμόδιους υπουργούς.

Δεν έγινε τίποτα για το θέμα.

Η Αμαλία έφυγε, ησύχασε. Υπάρχουν όμως πολλοί άλλοι άνθρωποι που παλεύουν με τον καρκίνο, άλλοι που πιθανόν θα περάσουν ό,τι πέρασε και η Αμαλία. Φακελάκια, γραφειοκρατία και γιατροί που δεν νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους παρά μόνο για την τσέπη τους.

Γι΄ αυτό σε αυτές τις εκλογές σκεφτόμαστε την Αμαλία και την κάθε Αμαλία. Ο κος Αβραμόπουλος και οι υφιστάμενοί του στο Υπουργείο Υγείας είχαν χρόνο να κάνουν κάτι, αλλά δεν έκαναν. Σιώπησαν μέχρι να περάσει ο καιρός και να ξεχαστεί το θέμα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

3 Απαντήσεις

  1. Τίποτα δεν πάει χαμένο όσο υπάρχουν άνθρωποι που θυμούνται και αγωνίζονται.Είναι στο χέρι μας να αλλάξουν τα πράματα,αρκεί να το πιστέψουμε!

  2. Ξεχάστηκε αυτό όπως και όλα τα υπόλοιπα και όπως θα ξεχαστούν και πολλά άλλα δυστυχώς…

  3. Εδω μεσα σε μια εβδομαδα ξεχασαν 65 νεκρους απο τις φωτιες,πολλοι εκ των οποιων παραμενουν ακομη αταφοι…
    Την Αμαλια δεν θα ξεχασουν;;;;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.