Σήμερα ο Bill Gates στην Αθήνα

Σήμερα ο Bill Gates θα βρεθεί στην Αθήνα για να κλείσει τη συμφωνία μεταξύ Microsoft και Ελληνικού Δημοσίου, αλλά και για να μιλήσει σε δύο εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από δύο χρόνια υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα στον Bill Gates και τον Γιώργο Αλογοσκούφη για τη δημιουργία του Κέντρου Καινοτομίας Microsoft, στόχος του οποίου θα είναι η συνεργασία με ελληνικές εταιρείες για την ανάπτυξη λογισμικού. Έτσι σήμερα ο πρόεδρος της Microsoft θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας.

Στις 13:30 έχει προγραμματιστεί ο Bill Gates να μιλήσει σε δύο εκδηλώσεις στο Μεγάρο Μουσικής, η μία με θέμα «Καινοτομία και επιχειρηματικότητα στο Σύχρονο Κόσμο» και η άλλη με θέμα «Ο κόσμος του αύριο: το όραμα της Microsoft για το μέλλον της Τεχνολογίας».

Ανάμεσα στους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν την ομιλία από κοντά είναι και ο Νίκος από το nylon.gr, ο οποίος θα καλύψει την ομιλία με live blogging! Μέσα από αυτή τη σελίδα θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις σημειώσεις που -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα μας μεταφέρει ο Νίκος.

Update: Με live blogging καλύπτει την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής και ο Στέφανος από το pestaola.gr. Δείτε τη σχετική σελίδα.

[photo via]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

5 Απαντήσεις

  1. @ John Karakatsanis
    Δυστηχώς δεν θα έχω να χαρά να πάω εγώ, βρίσκομαι στην Αγγλία λόγω σπουδών. Θα πάει ο ο υπεύθυνος της σελίδας, θα σε ενημερώσω μόλις δημοσιεύσουμε το σχετικό άρθρο! 🙂

  2. @Dimitris: Γι΄ αυτό έγραψα “καλώς εχόντων των πραγμάτων”, δηλαδή εφόσον επιτραπεί κάτι τέτοιο και λειτουργήσει και απρόσκοπτα το wifi θα μπορούμε να παρακολουθούμε τις σημειώσεις.

    Θα είσαι εκεί; Περιμένω και δικό σου post στο away.gr!

  3. Εξαιρετικά θα είναι.. έχω τις επιφυλάξεις μ σχετικά με το live blogging, εμάς μας πήραν 2 φορές για να μας θυμήσουν ότι δεν επιτρέπονται κάμερες και φωτογραφικές..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.