Ρωτήστε την Σοφία Λουκέρη (υποψήφια ΝΔ Α΄Αθήνας)

Σοφία Λουκέρη, υποψήφια βουλευτής Α΄Αθήνας, Νέα Δημοκρατία

Οι συνεντεύξεις ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου συνεχίζονται. Αυτή τη φορά η Σοφία Λουκέρη, υποψήφια βουλευτής στην Α΄Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία αποδέχθηκε την πρότασή μας για συνέντευξη on camera. Έτσι, περιμένουμε στα σχόλια του post να γράψετε τις ερωτήσεις που θα θέλατε να της κάνετε. Θα την συναντήσουμε την επόμενη εβδομάδα στο γραφείο της για την συνέντευξη, ενώ αμέσως μετά θα ανέβει σε νέο post το βίντεο.

Βιογραφικό Σοφίας Λουκέρη

Η οδοντίατρος Σοφία Λουκέρη γεννήθηκε στην Αθήνα όπου συνεχίζει να ζει και να εργάζεται μέχρι σήμερα. Κόρη Κεφαλονίτη ιερέα του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, μεγάλωσε σ’αυτή τη γραφική γειτονιά της Αθήνας, έπαιξε, πήγε σχολείο. Αλλά κι όταν επέστρεψε από την Αμερική, όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές, στη γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα ξαναγύρισε. Εκεί έφτιαξε με μεράκι το ιατρείο της με φόντο την εκκλησία.

1985 – 1991, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οδοντιατρική Σχολή.
1995-1996, μετεκπαίδευση (training) στην micro-dentistry aesthetic and laser applications, Φοίνιξ Αριζόνα, υπό την επίβλεψη του καθηγητή William Frost.
1996 πιστοποιητικό -Certificate of American Academy of Cosmetic Dentistry, HΠΑ
2003, μαθήματα εξειδίκευσης για οστεο-ενσωματούμενα εμφυτεύματα (Branemark system), Αθήνα, 3Ι Certificate, εμφυτευμάτων.
18-3-2005 – σήμερα, υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής με γνωστικό αντικείμενο της διατριβής «Μελέτη της έκφρασης πρωτεϊνικών προϊόντων σε επίμυες, των γονιδίων EGFR και c-erB-3 που σχετίζονται με την καρκινογένεση στην στοματική κοιλότητα», υπό την επίβλεψη του Αν. Καθηγητή Ε. Βαϊρακτάρη, Ε. Αν. Καθηγητή Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Η διδακτορική διατριβή βρίσκεται στο τελικό στάδιο της συγγραφής της, ενώ έχει ήδη σταλεί για δημοσίευση στο εξωτερικό.

Ρωτήστε την!

Αφήστε σχόλιο κάτω από το post με τις ερωτήσεις σας. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνέντευξη στο γραφείο της και θα ανέβει το βίντεο σε νέο post στο xblog.gr.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

12 Απαντήσεις

 1. θεωρείτε παραδεκτή την πολιτική αλητεία να διαστρευλώνονται τα γεγονότα και αυτοί που βρίζουν να κατηγορούν τους άλλους ως υβριστές, η να μην αφήνουν τον αντίπαλο, στους τηλεοπτικούς διαλόγους, να ολοκληρώνει την επιχειρηματολογία του, προκαλώντας χαύρα για να μην ακούγεται; Αυτή η επιστημονικά μελετημένη “βρώμικη” τακτική, σε ποιά σχολή διδάσκεται;

 2. Ο κ. Καραμανλής ανακοινώνει ότι χρειάζεται να πάρει δύσκολες αποφάσεις?
  Δε μας λέει όμως ποιος θα δυσκολευτεί. Προφανώς όχι ο ίδιος και οι υπόλοιποι εθνοσωτήρες.
  Θα περικόψει τους μισθούς και τα έξοδα των βουλευτών, για να δώσει το καλό παράδειγμα ή θα απαιτείσει από το λαό να σφίξει πάλι ο ζουνάρι? (Ρητορική ερώτηση. Την ξέρουμε την απάντηση όλοι). Θα κόψει τις μίζες που παίρνουν οι βουλευτές και υπουργοί και να πληρώνει το κράτος τη πραγματική αξία των έργων που γίνονται?
  Θα παραπέμπονται στη δικαιοσύνη όσοι από τους βουλευτές ή υπουργούς κατηγορούνται για αξιόποινες πράξεις?
  Μια και δε θα πάρω απαντήσεις ας μη συνεχίσω τις ερωτήσεις.

 3. Εγώ που την είδα σήμερα στο Μεγκα μια χαρά φαινόταν!!
  Από την Πετραλιά μια φορά καλύτερη!

 4. Αν και το βρίσκω ανόητο να αλλάζεις την εικόνα σου πιστεύοντας πωσ έτσι θα προσελκύσεις ψηφοφόρους δεν το θεωρώ και απόπειρα εξαπάτησης μου! Μακάρι η εξαπάτηση σε βάρος του πολίτη να περιοριζόταν εκεί. Λίγο πικρόχολα τα σχόλια σας και ίσως θα έπρεπε να λάβετε υπ όψιν ότι η φιλαρέσκεια είναι γνώρισμα των γυναικών ανεξαρτήτως επαγγέλματος.
  Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω καθώς η μετακόμοιση της αποδεικνύει πόσο αναποτελεσματική ήταν η πολιτική του κόμματος της να βελτιώσει την καθημερινότητα του πολίτη…Και πόσο όμορφα είναι όλα στα λόγια αλλά πόσο δύσκολα στην πράξη!

 5. Όπως διάβασα σε δήλωσή της στο Βήμα, εδώ και λίγους μήνες έχει μεταφέρει το ιατρείο της από τον Άγιο Παντελεήμονα στο Χαλάνδρι, ενώ εδώ και χρόνια μένει στα βόρεια προάστεια. Με τη φυγή δε λύνονται όμως τα προβλήματα της μετανάστευσης, ιδίως αν επιμένεις να πολιτεύεσαι στην Α’ και όχι στη Β’ Αθηνών. Άλλωστε, όπως η ίδια λέει στο site της όταν δεν περνάς καλά στο σπίτι σου δε μετακομίζεις, αλλά αλλάζεις τα έπιπλα. Τέλος, σε φωτογραφία της στο zougla.gr βλέπεις ότι δεν έχει καμία σχέση το πρόσωπό της με αυτό της φωτογραφίας που βλέπουμε. Για πιο λόγο πρέπει να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους τη στιγμή που δεν πάει για καλλιστεία;

 6. Πως αισθάνεστε ανάμεσα στους συνυποψήφιους σας που είναι σχεδόν όλοι ανεπάγγελτοι – επαγγελματίες πολιτικοί; Μήπως είστε και εσείς μία από αυτούς που θέλουν να αρπάξουν μια καρέκλα και μετά να θέλουν πολυθρόνα, απτο δήμο στη βουλή κτλ;

 7. Πιστεύετε ότι ο Καραμανλής είναι πιο έντιμος και πιο ειλικρινής από το Γιώργο Παπανδρέου ή απλά τον στηρίζεται γιατί αυτό είναι απλά το κόμμα σας;

 8. Κυρία Λουκέρη διάβασα τη συνεντευξή σας στο zougla.gr σχετικά με την ίδρυση ενός εθνικού μουσείου ιατρικής.

  Δεν νομίζετε πως είναι πολύ δευτερεύον να αποκτήσουμε μία ακόμη επιλογή ψυχαγωγίας όταν αντιμετωπίζουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα; (Ανεργία κτλ).

 9. Ήρεμα φίλε, φίλη μου!!
  Αν υπολογίσεις τη χρονιά που μπήκε στη σχολή είναι μάλλον 42.Δεν νομίζω ότι το απέκρυψε,δεν είναι δα και τόσο τρομερό. Ας απαντήσει σε πιο ουσιώδη ερωτήματα. Μιας και ζει στον Αγ. Παντελεήμονα να μας πει αν είναι ευχαριστημένη με την εικόνα τησ περιοχής

 10. Να μας πει ποια είναι η ηλικία της γιατί ο πολιτικός που ζητάει τη στήριξη από τον λαό δεν είναι σωστό να κρύβει επιμελώς την ηλικία.
  Ας ενημερώσει το site της με την ηλικία έτσι ώστε να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός.
  Δεν βρίσκω λόγο να κρύβει μία υποψήφια βουλευτής την ηλικία της από το λαό της που περιμένει να την ψηφίσουν.
  Το καλύτερο θα ήταν να απαντήσει η ίδια με σχόλιο εδώ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.