Ρία Αντωνίου: Γυμνή στο μπαλκόνι, μιλάει στο κινητό!

Σε κατάσταση σοκ ο ανδρικός πληθυσμός που βρισκόταν πριν από μερικές ημέρες σε ξενοδοχείο της Κύπρου, όταν η Ρία Αντωνίου αποφάσισε να βγει στο μπαλκόνι της για να μιλήσει στο κινητό χωρίς να φοράει όμως απολύτως τίποτα!

Απέναντι από το μπαλκόνι όμως καραδοκούσε παπαράτσι του showbiz.com.cy ο οποίος απαθανάτισε την μοντέλα – τραγουδίστρια με την φωτογραφική του μηχανή. Όπως διαβάζουμε στο κυπριακό gossip portal η Ρία έμεινε 2-3 λεπτά στο μπαλκόνι, μίλησε στο κινητό και μετά επέστρεψε στο εσωτερικό του δωματίου της.

Το καυτό ερώτημα όμως είναι ένα: Με τι κινητό μίλησε η Ρία Αντωνίου; Είναι φαν κι αυτή του iPhone όπως πολλοί celebrities; Προτιμάει τα Android smartphones; Μήπως είναι υπέρ των Windows Mobile συσκευών; Ή φτύνει όλα τα σύγχρονα λειτουργικά κινητών και χρησιμοποιεί ένα κινητό με απλά μοντέρνο σχεδιασμό;

Και επειδή φίλε αναγνώστη καταλαβαίνουμε ότι κι εσύ καίγεσαι να μάθεις τι κινητό κρατούσε η Ρία Αντωνίου στα χέρια της όταν βγήκε να μιλήσει στο μπαλκόνι, υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι περνάει απ΄το χέρι μας για να μάθουμε και να σε ενημερώσουμε!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.