Ράδιο Αρβύλα: Δείτε τις διαφημίσεις για την WIND

Αποκλειστικό: Πρώτη μετάδοση στο XBLOG.gr! Απόψε -σε λίγες ώρες- θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς τα νέα διαφημιστικά σποτ της WIND με πρωταγωνιστές την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι διέθεσαν το σύνολο της αμοιβής τους στο ίδρυμα για παιδιά «Κιβωτός του Κόσμου».

Με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, η WIND επικοινωνεί στους καταναλωτές τις λύσεις που προτείνει στην καρτοκινητή τηλεφωνία, αλλά και στη σταθερή τηλεφωνία και το Internet.

Η πιο ουσιαστική παράμετρος της συνεργασίας της WIND με τους Ράδιο Αρβύλα είναι η απόφαση των συντελεστών της εκπομπής να δωρίσουν το σύνολο της αμοιβής τους, ύψους 550.000 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου», δίνοντας έτσι έμπρακτα το παράδειγμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεισφοράς.

Η WIND από την πλευρά της θα αποδώσει ποσοστό 2% επί των εσόδων της νέας WIND Καρτοκινητής για τους επόμενους έξι μήνες στην «Κιβωτό του Κόσμου», ενώ δεσμεύεται ότι ανεξάρτητα από το σύνολο των εσόδων, θα διαθέσει στο ίδρυμα κατ΄ελάχιστον το ποσό των 150.000 ευρώ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

4 Απαντήσεις

  1. Νομίζω ότι θα πρέπει να μείνουμε στο γεγονός ότι πρόσφεραν 550 χιλιάδες ευρώ στο ίδρυμα παρά στην ποιότητα των διαφημίσεων. Πολλοί λίγοι άνθρωποι θα έκαναν κάτι τέτοιο σήμερα.

  2. Ούτε εγώ ξετρελάθηκα, αν και περισσότερο μου άρεσε η δεύτερη διαφήμιση και μετά η τρίτη. Όπως είπε και ο φίλος Σίμος στο Twitter, αν αυτές οι διαφημίσεις είχαν βγει 2-3 μήνες πριν θα έκαναν πάταγο!

    Να παρακαλέσω για άλλη μία φορά όσους αφήνουν σχόλιο να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες αν είναι εφικτό.

  3. Δεν μου άρεσαν ούτε εμένα. Είναι κρίμα να έχεις ολόκληρη ομάδα Ράδιο Αρβύλα και το τελικό αποτέλεσμα να είναι τόσο φτωχό…

    Δεν είδα τίποτε το πρωτότυπο στις διαφημίσεις (πέραν βεβαίως του πολυαγαπημένου team του Ράδιο Αρβύλα/Imagine 89.7)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.