Ράδιο Αρβύλα: Δείτε τις διαφημίσεις για την WIND

Ράδιο Αρβύλα, νέα καμπάνια WIND

Αποκλειστικό: Πρώτη μετάδοση στο XBLOG.gr! Απόψε -σε λίγες ώρες- θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς τα νέα διαφημιστικά σποτ της WIND με πρωταγωνιστές την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι διέθεσαν το σύνολο της αμοιβής τους στο ίδρυμα για παιδιά «Κιβωτός του Κόσμου».

Με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, η WIND επικοινωνεί στους καταναλωτές τις λύσεις που προτείνει στην καρτοκινητή τηλεφωνία, αλλά και στη σταθερή τηλεφωνία και το Internet.

Η πιο ουσιαστική παράμετρος της συνεργασίας της WIND με τους Ράδιο Αρβύλα είναι η απόφαση των συντελεστών της εκπομπής να δωρίσουν το σύνολο της αμοιβής τους, ύψους 550.000 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου», δίνοντας έτσι έμπρακτα το παράδειγμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεισφοράς.

Η WIND από την πλευρά της θα αποδώσει ποσοστό 2% επί των εσόδων της νέας WIND Καρτοκινητής για τους επόμενους έξι μήνες στην «Κιβωτό του Κόσμου», ενώ δεσμεύεται ότι ανεξάρτητα από το σύνολο των εσόδων, θα διαθέσει στο ίδρυμα κατ΄ελάχιστον το ποσό των 150.000 ευρώ.

4 Σχόλια
 • Avatar
  zitimata.com

  Νομίζω ότι θα πρέπει να μείνουμε στο γεγονός ότι πρόσφεραν 550 χιλιάδες ευρώ στο ίδρυμα παρά στην ποιότητα των διαφημίσεων. Πολλοί λίγοι άνθρωποι θα έκαναν κάτι τέτοιο σήμερα.

 • Avatar
  JohnKarak

  Ούτε εγώ ξετρελάθηκα, αν και περισσότερο μου άρεσε η δεύτερη διαφήμιση και μετά η τρίτη. Όπως είπε και ο φίλος Σίμος στο Twitter, αν αυτές οι διαφημίσεις είχαν βγει 2-3 μήνες πριν θα έκαναν πάταγο!

  Να παρακαλέσω για άλλη μία φορά όσους αφήνουν σχόλιο να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες αν είναι εφικτό.

 • Avatar
  jimhellas

  Δεν μου άρεσαν ούτε εμένα. Είναι κρίμα να έχεις ολόκληρη ομάδα Ράδιο Αρβύλα και το τελικό αποτέλεσμα να είναι τόσο φτωχό…

  Δεν είδα τίποτε το πρωτότυπο στις διαφημίσεις (πέραν βεβαίως του πολυαγαπημένου team του Ράδιο Αρβύλα/Imagine 89.7)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!