Προσφορές e-shop.gr: GPS με € 160, Εξωτερικός σκληρός 1 TB με € 86

e-shop.gr

Ως μέλος του e-shop.gr λαμβάνω τακτικά (κάθε εβδομάδα ή κάθε 15 μέρες αν δε κάνω λάθος) το ενημερωτικό newsletter με προσφορές σε διάφορα προϊόντα, από τηλεοράσεις, υπολογιστές και πολυμηχανήματα, μέχρι κινητά, ψηφιακές μηχανές και άλλα χρήσιμα ή άχρηστα gadgetάκια.

Το σημερινό newsletter περιείχε δύο καλές -κατά τη γνώμη μου- προσφορές, γι΄αυτό και κάνω αυτό το post. Η μία έχει να κάνει με συσκευή πλοήγησης GPS και η άλλη αφορά εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1 TB.

HP iPAQ RX5710 MLS Destinator 7

HP iPAQ RX5710 MLS Destinator 7

Το HP iPAQ RX5710 MLS Destinator 7 διαθέτει τέλεια εργονομία, επεξεργαστή Samsung 400 MHz, Bluetooth v2, ενσωματωμένη κεραία GPS SIRF Star III και εσωτερική μνήμη 1 GB για αποθήκευση εφαρμογών και δεδομένων. Το HP Travel Companion συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα μιας συσκεύης που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για πλοήγηση (λειτουργικότητα, χρηστικότητα, εργονομία) με τις δυνατότητες ενός υπολογιστή χειρός PDA (χρήση εφαρμογών γραφείου, πολυμέσα, παιχνίδια κλπ). Ειδικά για όσους σχεδιάζουν να οργώσουν διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τώρα που καλοκαιριάζει, νομίζω ότι ένα GPS με 160 ευρώ (159.90 για την ακρίβεια) με το καλύτερο πρόγραμμα -κατά τη γνώμη μου- που είναι το MLS Destinator, είναι ό,τι πρέπει.

Western Digital WDE1UBK10000E 1TB Black

Western Digital WDE1UBK10000E 1TB Black

Εξωτερικός σκληρός δίσκος Western Digital χωρητικότητας 1 TB, με μεταλλική θήκη, ο οποίος συνδέεται σε θύρα USB 2.0 και έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιείται με το άνοιγμα του υπολογιστή και να κλείνει αυτόματα με το κλείσιμό του. Το πρωτόκολλο επικοινωνίας που υποστηρίζει είναι USB 2.0 (480 Mbits/s Max), ενώ οι διαστάσεις του (H x L x W) 203,82 x 36.14 x 124.68 mm. Η τιμή της προσφοράς είναι στα 86 ευρώ.

2 Σχόλια
 • Avatar
  Pytheas

  Για όσους παραξενευτούν, στην ιστοσελίδα του e-shop.gr οι τιμές είναι οι κανονικές. Για να ισχύσουν οι ειδικές τιμές θα πρέπει να γίνει τηλεφωνική ή ηλεξτρονική παραγγελία και να επιβεβαιωθεί το email στο οποίο έχει σταλεί η προσφορά.

  Αυτό το είχα ακούσει από υπάλληλο στο e-shop Χαλανδρίου, όταν πελάτης προσπαθούσε να αγοράσει είδος με προνομιακή τιμή, χωρίς να του έχει έρθει το email.

 • Avatar
  asynadak

  Την προσφορά για τον σκληρό δίσκο την είχα πετύχει πριν κανένα μήνυμα και τον “χτύπησα” τον δίσκο! 1 ΤΒ με 86 ευρώ είναι πολύ καλά θαρρώ…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα