Προσφορά Wind F2G για όλο το 2009

Wind F2G

Δεν συνηθίζω να γράφω για τις προσφορές που κάνει η κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, γιατί πιστεύω ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χάνεις τη μπάλα, αφού συνέχεια βγαίνουν καινούριες προσφορές με ελάχιστες διαφορές από τις προηγούμενες.

Αυτή τη φορά όμως πιστεύω ότι η Wind έχει μία πολύ καλή προσφορά για όλο το 2009.

Το πακέτο καρτοκινητής Wind F2G προσφέρει δωρεάν επικοινωνία για όλο το 2009, εξασφαλίζοντας δωρεάν ομιλία και SMS προς όλα τα κινητά F2G πληρώνοντας μία μόνο φορά το χρόνο 9 ευρώ.

Η υπηρεσία υπόκειται σε πολιτική ορθής χρήσης που ορίζει ανώτατο όριο τα 1.000 λεπτά (κατανάλωση ανά 3 λεπτά) και 1.000 SMS προς κινητά F2G ανά μήνα, με προϋπόθεση μία ανανέωση χρόνου ομιλίας αξίας τουλάχιστον 3 ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

Από τα νέα προνόμια του F2G μπορούν να επωφεληθούν τόσο οι παλαιοί όσο και οι νέοι συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας της Wind. Η ενεργοποίηση του νέου πακέτου γίνεται καλώντας δωρεάν στο 1209 ή αποστέλλοντας δωρεάν κενό SMS στο 1209.

7 Σχόλια
 • Avatar
  Gerasimos

  Καλά κι εσείς υα θέλετε όλα στο πιάτο. Μια χαρά τα εξηγεί η WIND. Δεν υπάρχει απολύτως καμία παραπλάνηση – εμείς πώς καταλάβαμε?

 • Avatar
  Τάσος Βελιάδης

  Λογικά κάθε μήνα πρέπει να κάνεις τουλάχιστον μια ανανέωση με κάρτα των 3 ευρώ. Άσχετα πόσα λεφτά έχεις μέσα στην κάρτα σου. Δεν θα σου τα τρώει τα 3 ευρώ.

 • Avatar
  Tasos

  Όταν λέει “με προϋπόθεση μία ανανέωση χρόνου ομιλίας αξίας τουλάχιστον 3 ευρώ τον προηγούμενο μήνα” τι ακριβώς εννοει;Για παράδειγμα,αν έχω στην κάρτα μου 10 ευρω και έχω βάλει αυτό το πρόγραμμα,η WIND θα πάρει τα 3 ευρώ απο το ήδη 10 υπάρχοντα ή πρέπει να αγοράζω νέα κάρτα των 3 ευρώ;

 • Avatar
  GIANNA

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΙΝ Κ. ΤΣΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΩ ΚΑΤΑ 3 ΕΥΡΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧς ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 10 Ε…ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 • Avatar
  ΤΣΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ

  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ .ΜΙΛΑΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ-ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΣΩΣ;-ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ…ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ…ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ …ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΟΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ .ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 • Avatar
  Τάσος Βελιάδης

  Παρόλο που είμαι συνδρομητής Wind δεν θυμάμαι να έχω λάβει αυτό το μήνυμα. Πάντως στο site της εταιρείας αναφέρει ξεκάθαρα,

  “Μην ξεχνάς να ανανεώνεις κάθε μήνα με τουλάχιστον 3€ για να συνεχίσεις να μιλάς και να γράφεις κάθε μήνα εντελώς δωρεάν. Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και SMS θα προστίθεται αυτόματα κάθε 1η μέρα του μήνα στο λογαριασμό σου.”

 • Avatar
  ΤΣΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕΙΡΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 1000 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ 1000 ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ 1209 ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ 1 ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 10ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ.

  ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα