Ποτέ χωρίς προφυλακτικό στη θάλασσα!

Επειδή πάνω απ΄όλα είναι η ασφάλεια… Αυτό το καλοκαίρι στα νησιά και στις παραλίες που θα βρεθείς, αλλά και στα club και τα beach bars δίπλα στη θάλασσα, μην αμελήσεις την χρήση προφυλακτικού στο… αγαπημένο σου κινητό! Προστάτεψέ το από το νερό, την άμμο και τη σκόνη!

Επειδή σε αρκετούς έχει τύχει να φύγουν σφέρα με το που έφτασαν στην παραλία για βουτιά στη θάλασσα και αμέσως μετά θυμήθηκαν ότι είχαν στην τσέπη του μαγιώ τους το καινούριο και ακριβό κινητό τους ή στο club καταλάθος αντί να ακουμπήσετε το κινητό στο τραπέζι να το… βυθίσετε στην σαμπανιέρα… Τώρα με τα προφυλακτικά για το κινητό σας “Skins Mobile” θα ξενοιάσετε από όλα αυτά!

Τι είναι τα Skins Mobile;

Μια μοντέρνα θήκη για το κινητό, λεπτή σαν δεύτερο δέρμα, που δεν αφήνει τίποτα να το διαπεράσει. Τα skins είναι τόσο λεπτά και διακριτικά που χωρούν εύκολα στην τσέπη και προστατεύουν το κινητό σας από το νερό, την άμμο, την σκόνη, τη μπογιά κλπ.

Θα τα βρείτε σε αρκετά σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο, όπως καταστήματα με ψιλικά, πρατήρια βενζίνης και παραθαλάσσια μαγαζιά, ενώ φυσικά μπορείτε να τα παραγγείλετε και online στο skins-mobile.gr!

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχω μερικά skins για δοκιμή και παρουσίαση στο XBLOG.gr, οπότε stay tuned γιατί ακολουθεί νέο post με βίντεο!

Skins Mobile

Skins Mobile

Skins Mobile

Skins Mobile

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

7 Απαντήσεις

  1. Εχει μήπως και τίποτα για καθυστέρηση ωστε να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία :p

  2. Τόσα χρόνια τα κινητά ήταν πιο ανθεκτικά και όχι με τόσες λειτουργίες όπως τα τελευταία χρόνια, συν ότι η επαφή με τη σκόνη, το νερό κλπ δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τα νέας τεχνολογίας smartphones.

  3. Αποτυχημένη ιδέα πριν καν βγει. Δηλαδή ακόμα και μεσα στην θάλασσα πρέπει να έχω το κινητό; Έλεος απλά. Τοσα χρόνια δηλαδή πως ζουσαμε χωρις την καποτα;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.