Πλαίσιο: Τώρα και με είδη για την παραλία!

Μα είναι δυνατόν το «Πλαίσιο» να πουλάει εποχικά είδη; Δηλαδή εκεί που πας να αγοράσεις ένα σκληρό δίσκο παίρνεις μαζί σου και μια ομπρέλα παραλίας και μάλιστα φούξια; Αυτά νόμιζα πως συμβαίνουν μόνο στο  Jumbo που από παιχνιδάδικο έχει μετατραπεί σε έκθεση κινέζικων προιόντων.

Το «Πλαίσιο», αν και έχει απευθείας σύνδεση με Κίνα (λέγε με και Turbo-X), τουλάχιστον μέχρι τώρα κρατούσε χαρακτήρα και εμπορευόταν σταθερά, είδη γραφείου και προιόντα τεχνολογίας (σε ένα ευρύ φάσμα βέβαια). Η στάση του αυτή το έκανε συνώνυμο της εξειδίκευσης και της γνώσης, κατά κάποιο τρόπο, και κατ΄επέκταση σεβαστό στους πελάτες του που ένιωθαν σιγουριά για το after sales service.

Αυτή η διεύρυνση των προιόντων, σε ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες παραλίας, μόνο κακό μπορεί να κάνει στο προφίλ που με τόσο κόπο χτίστηκε αργά αλλά σταθερά, ξεκινώντας από καμαρούλα μια σταλιά 2 x 3 επί της οδού Στουρνάρη.

Ποια θα είναι η συνέχεια αγαπητό Πλαίσιο; Μήπως χριστουγεννιάτικα στολίδια; Μήπως αποκριάτικες στολές; Μήπως λαμπάδες Τζι-Αϊ-Τζο Limited Edition;

Πηγή: Akouseto

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

2 Απαντήσεις

  1. προχθές που πήγα πλαίσιο πωλούσαν μπάλες ποδοσφαίρου και τα παιδιά εκεί φορούσαν φανέλες της εθνικής. μάλλον δεν θα τους είπε κανείς ότι δεν περάσαμε στο Μουντιάλ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.