Ο Elton John προτείνει να κατέβει όλο το internet για 5 χρόνια!

Οι δηλώσεις του Εlton John στην εφημερίδα The Sun σίγουρα θα αφήσουν άφωνους όλους τους χρήστες του διαδικτύου, τους bloggers κλπ.. Δείτε μερικές από τις δηλώσεις στην εφημερίδα:

«Οι νέοι αλλά και εμείς θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το πως θα αλλάξουμε τον κόσμο μας, αλλά και την μουσική που ακούμε, και αυτό δεν θα γίνει μέσα από τα blogs και τα chat. Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων έχει χαθεί, και όλοι μας μιλάμε και φλερτάρουμε μια φωτογραφία στο net, αντί να βγούμε στους δρόμους να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Πρέπει όλοι μαζί να πολεμήσουμε και να αντισταθούμε από το να κολλάμε πίσω από μια άψυχη οθόνη!

Θεωρώ ότι θα ήταν ένα εξαιρετικό πείραμα, να κατέβει όλο το internet για 5 ολόκληρα χρόνια και να κρίνουμε τα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς που θα έχουμε από αυτή την κίνηση! Νομίζω ότι η μουσική, οι τέχνες και οι επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων θα αλλάξει εξωπραγματικά, αν μπορούσε να γίνει αυτή η κίνηση. Η τεχνολογία δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει. Και σε ότι έχει να κάνει με την μουσική βιομηχανία, τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα στο μέλλον. Ευτυχώς η επόμενη επαναστατική κίνηση της μουσικής θα καταρρίψει το internet»!

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Elton John στην εφημερίδα “The Sun” εδώ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας! Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι βρίσκω τέτοιες δηλώσεις εν έτη 2007 εξωφρενικές και εκτός τόπου και χρόνου!

[via, photo via]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

6 Απαντήσεις

 1. @john:
  ναι, δεν αντιλέγω, αλλά οι NIN κάθε άλλο παρά καινούριο συγκρότημα είναι. Κάνουν αυτά που κάνουν για να την σπάσουν στην δισκογραφική τους 😀

 2. Πάει τρελλάθηκε κι αυτός. Μάλλον παγκόσμιο είναι το θέμα της παράκρουσης. Λες και επιβάλλεται η χρήση του internet. Τι άλλο θα διαβάσουμε πια!

 3. @ dtsomp: Το διάβασα το άρθρο, αυτό το κάνουν αρκετοί νέοι καλλιτέχνες, ειδικά το MySpace, ένας από τους λόγους που έγινε τόσο γνωστό, είναι γιατί έδωσε τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να ανεβάσουν τη μουσική τους και να τη διαδώσουν από εκεί. Πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και Έλληνες, έκλεισαν συμβόλαια με δισκογραφικές, επειδή οι εταιρείες άκουσαν δείγματα μουσικής τους στη σελίδα τους στο MySpace.

  Και τώρα έρχεται ο κος Elton να μας πει να κλείσουμε το internet για 5 χρόνια! 5 χρόνια χωρίς email, ενημέρωση και τόσα άλλα…

 4. Μέσα στα πράγματα, βλέπω, ο μπαρμπά-Έλτον. Ξέρει και τα blogs…

  Μου φαίνεται απίστευτο το ότι ένας καλλιτέχνης του διαμετρήματος του sir Elton παίρνει το μέρος των δισκογραφικών. Προφανώς, έχει αρκετά λεφτά ώστε να μην βλέπει την εκμετάλλευση των “μικρότερων” μουσικών από τις δισκογραφικές. ‘Η μπορεί απλά να γέρασε και να μην έχει επαφή με τις νέες τεχνολογίες – κάτι σαν την γιαγιά μου 😀

  Άλλοι, κομματάκι πιο σύγχρονοι, καλλιτέχνες συγκρούονται καθημερινά με τις δισκογραφικές – ρίξε μια ματιά στο άρθρο του Wikipedia για τους Nine Inch Nails, οι οποίοι ανεβάζουν τραγούδια τους σε Garageband μορφή στο MySpace και αφήνουν flashάκια με MP3 στις τουαλέτες των χώρων που δίνουν συναυλίες 🙂

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.