Ο 18χρονος Δημήτρης είχε προαναγγείλει το σημερινό μακελειό από την σελίδα του στο MySpace

Μακελειό στη σχολή ΟΑΕΔ Ρέντη

Το σημερινό μακελειό στην σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη είχε προαναγγείλει ο 18χρονος Δημήτρης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο MySpace. Ο Δημήτρης σήμερα, ανεβαίνοντας τις σκάλες της σχολής, πυροβόλησε έναν 19χρονο που βρέθηκε μπροστά του, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ενώ φεύγοντας πυροβόλησε άλλα δύο άτομα και έπειτα αυτοπυροβολήθηκε.

Νωρίς σήμερα το πρωί, γύρω στις 6:00, έγραψε στην σελίδα του στο MySpace “θα πεθάνετε όλοι”, ενώ στο “About Me” της σελίδας του προανήγγειλε ότι θα πυροβολήσει οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά του το πρωί της σημερινής ημέρας… Δε θέλω να φανταστώ τι θα είχε συμβεί αν έμπαινε με το όπλο σε μία γεμάτη από σπουδαστές αίθουσα της σχολής του ΟΑΕΔ.

Στη σελίδα του έχει ανεβάσει επίσης και φωτογραφίες, σε κάποιες από τις οποίες φαίνεται ο ίδιος να κρατάει όπλα, σε κάποιες άλλες φαίνονται τα όπλα με τις σφαίρες, το μαχαίρι κλπ. Οι φωτογραφίες έχουν ένδειξη “New Photo”, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ανέβηκαν πολύ πρόσφατα, ενώ θεωρώ θέμα χρόνου να κατέβουν, αφού σε τέτοια sites δεν επιτρέπεται η δημοσίευση υλικού που έχει να κάνει με βία, εγκληματικότητα κλπ.

Update: Δεν είναι πλέον προσβάσιμη η σελίδα του Δημήτρη στο MySpace. Όποιος προσπαθήσει να μπει βλέπει το μήνυμα “Invalid Friend ID. This user has either cancelled their membership, or their account has been deleted”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

7 Απαντήσεις

  1. AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τελευταία φορά που εγινε παρόμοιο μακελειό στο εξωτερικό είπα απο μέσα μου “Ευτυχώς θα αργήσουμε να δούμε τέτοια στην Ελλάδα…”

    Τελικά ήταν πολύ γρήγορα! Δεν πάει καλα η κοινωνία μας, θα μας καταπιεί η γή δεν γίνεται… Δεν πάει άλλο…

  2. krima to paidi..krima dimitri..krima…8uma hsoun o idios ..8uma mias adiaforhs koinwnia ,mia koinwnias psuxrhs ,hsoun pl euais8htos gia na thn adekseis,sthn abhazia hsoun ksenos…edw pali ksenos… o rwssopontios..dn vrhkes thn agaph pou sou aksize…viasthkes na apogohteuteis…giati?

  3. Κάνε έρευνα. Μην αφήνεις τις εντυπώσεις που δημιουργεί η εικόνα ενος δυστυχισμένου παιδιού να γίνεται κώδικας επικοινωνίας και να επηρεάζει το δημόσιο διάλογο και μοιραία και άλλα παιδιά. Είμαστε σε μια συγκυρία όπου η βία συνολικά αναβαθμίζεται. Μην την αντιμετωπίζεις με όρους θεάματος αλλά με όρους γόνιμης κριτικής. Εμένα δεν μου αρκεί η θόλωση, αν και εκτιμώ την προσπάθεια. Θα περιμένω την έρευνα

  4. Θα συμφωνήσω με τον tsimitakis. Μόνο κακό μπορεί να κάνει η προβολή του κειμένου πόσο μάλλον των φωτογραφιών ενός αυτόχειρα που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή πολλών ατόμων.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.