Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου στο xblog.gr: “Πρέπει να πάμε σε ριζικές αλλαγές, ρήξεις και τομές”

Συνέντευξη Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στο xblog.gr

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ, αποδέχθηκε την πρότασή μας για συνέντευξη on camera. Έτσι, τον συναντήσαμε στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας για τη συνέντευξη, όπου εκτός από δικές μας ερωτήσεις, απάντησε και σε ερωτήσεις αναγνωστών του xblog.gr. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις απαντήσεις του σε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, τις προτεραιότητες, τη σπατάλη δημόσιου χρήματος στις κρατικές διαφημίσεις, αλλά και την άποψή του για την προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε για blogs που δημοσίευσαν δημοσκοπήσεις πριν μερικές μέρες.

Περισσότερα για τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα links:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

3 Απαντήσεις

  1. Ομως σε αυτό έχει μερίδιο ευθύνης και η ΝΔ γιατί θα εχει δωσει ψευτικα νουμερα.Βασικά για να είμαι ειλικρινής πιστεύω οτι είναι η ωρα του πασόκ τώρα.Η ΝΔ πήρε το χρόνο της και δεν τα κατάφερε.Ε λοιπόν ας δουμε και το πασοκ….

  2. Αυτό θα γινόταν ούτως ή άλλως.Κάθε νέα κυβέρνηση το κάνει.. Μόνο στην εποχή του Καποδίστρια δεν έχουν φτάσει. Αλλά που ξέρεις σε λίγο μπορεί να τον κατηγορήσουν και αυτόν ότι τους παρέδωσε χάος!!!

  3. Αυτό που με φοβίζει είναι οτι υπάρχει η πιθανότητα τα νουμερα που δίνουν τα στελέχη της νεας δημοκρατίας για την οικονομία να είναι ψευτικά και αυτό να το εκλάβει ως δικαιολογία το πασοκ μόλις ερθει στην εξουσια για να μην εκπληρώσει τις υποσχέσεις του.
    Κάνω λάθος?

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.