Ο Γρηγόρης Ψαριανός στη Βουλή

Γρηγόρης ΨαριανόςΚαταρχήν λυπάμαι πολύ που δε θα μπορώ πλέον να ακούω Γρηγόρη Ψαριανό στον Best 92,6 κάθε πρωί στις 12:00, αφού λόγω ασυμβίβαστου, ο Γρηγόρης δε θα μπορεί πλέον να κάνει εκπομπή. Χαίρομαι όμως που ο Ψαριανός εκλέχτηκε βουλευτής με τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς στη Β΄ Αθηνών. Ψηφίζω στη Β΄ Αθηνών και αποφάσισα λίγες μέρες πριν τις εκλογές να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ λόγω Ψαριανού και μόνο.

Όπως έγραψα και σε σχόλιο στο αντίστοιχο post για τον Ψαριανό στο siteseein.gr, ελπίζω μόνο να μην αλλάξει από εδώ και πέρα και γίνει σαν τους άλλους, αλλά να παραμείνει όπως είναι και τους κάνει τη Βουλή .. καλοκαιρινή!!

6 Σχόλια
 • Avatar
  NiCoLaS

  Στης Βουλης τα έδρανα αχ και εγώ να έκλανα… 🙂 (στίχος του Ψαριανού γραμμένο γιά Πανούση)

 • Avatar
  Vic

  Θα μας λέιψει το χιούμορ του Γρηγόρη στον Best σίγουρα αλλά είναι για καλό αφού θα μπορεί να έχει λόγο στη Βουλή ένας Έλληνας που δε μασάει τα λόγια του και δεν είναι ούτε συντηριτικούρας, ούτε «κότα» και λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
  Καλή τύχη Γρηγόρη και περιμένουμε πολλά από σένα κι όπως έλεγα παλιότερα… «ε ρε Ψαριανός που σας χρειάζεται!».

  Ενας βάζελος :p
  psar 4ever

 • Avatar
  ΝΙΚΟΣ

  ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ…

 • Avatar
  Anonymous

  Ελπίζω να πλυθεί τουλάχιστον προτού πάει στην Βουλή

 • Avatar
  John Karakatsanis

  @ Ανώνυμος: Όπως το ΄πες, όλοι Βουλή channel!! Θα ήθελα όμως ο Ψαριανός να ανοίξει ένα site/blog, έτσι ώστε να ενημερωνόμαστε πιο αναλυτικά για τις δραστηριότητες και κινήσεις του γενικά!

 • Avatar
  Anonymous

  apo edo ke pera oloi vouli channel

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα