Οριστική η μεταμεσονύκτια λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ

Αττικό Μετρό

Τους δύο προηγούμενους μήνες πιλοτικά οι συρμοί του Μετρό και ΗΣΑΠ πραγματοποιούσαν δρομολόγια κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 2:00 τη νύχτα. Απ΄ότι φάνηκε ο κόσμος αγκάλιασε το μέτρο, χρησιμοποίησε για τις μετακινήσεις του αυτές τις ώρες τα δύο αυτά μέσα και αποφασίστηκε τελικά η οριστικοποίηση του μέτρου, με την παράλληλη πρόσληψη νέου προσωπικού από τις δύο εταιρείες.

Από την αρχή κάτι μου έλεγε ότι η πιλοτική εφαρμογή θα πάει καλά και το η μεταμεσονύκτια λειτουργία θα συνεχιστεί. Παρασκευή και Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα πολύς κόσμος κατεβαίνει προς κέντρο και άλλες περιοχές που εξυπηρετούν τα δύο αυτά μέσα για διασκέδαση κλπ. Γιατί λοιπόν να κάνεις τρία τέταρτα να βρεις να παρκάρεις, όταν σε λίγα λεπτά μπορείς να είσαι εκεί που θες με το μετρό ή τον ΗΣΑΠ; Και ούτε έχεις το άγχος του παρκαρίσματος, ενώ μπορείς να πιεις και ένα ποτηράκι παραπάνω…

[photo via]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

4 Απαντήσεις

  1. Αγαπητέ Dinos, η φωτο δεν ανήκει σε εμάς, όπως βλέπεις στο τέλος του post υπάρχει αναφορά στην πηγή για την φωτογραφία [photo via]!

  2. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την εικόνα (http://www.xblog.gr/wp-content/uploads/2008/04/metro.jpg) που έχετε χρησιμοποιήσει σ’ αυτό το post για ένα post που γράφω στο Blog μου. Φυσικά, θα αναφέρεται το xblog.gr ως η πηγή της εικόνας. Τέλος, θα ήθελα να σας πω ότι δε βγάζω χρήματα από το Blog μου (non-commercial use), παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο dinos@leodinos.gr για να μου πείτε αν μπορώ ή αν δε μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την εικόνα. Ευχαριστώ.

  3. Τί λένε αυτοί, νά βγάλουμε τραινα των τριων χιλιάδων ιππων γιά 50-60 επιβάτες ανά νυκτερινό δρομολόγιο, που χωρουν σέ ενα midi-bus μέ τό 1/15 της ισχυος? Χώρια τούς εξαερισμούς, φωτισμούς, κλιματισμούς, κυλιόμενες, ανελκυστηρες (μέ 1-2 ατομα μέσα). Ωραία οικολογική συνείδηση καί ωραία αισθηση οικονομίας!
    Αντί γιά τήν αποσπασματική, ατελέσφορη καί ελλειμματική νυκτερινή λειτουργία μέσων σταθερής τροχιάς, πρέπει νά πυκνωθουν οι νυκτερινές λεωφορειακές γραμμές.
    Τη νυχτερινή σπατάλη στό Μετρό θά του τήν κλείσουμε του βουτυρομπεμπέ, θέλει – δέ θέλει. Ηδη μπαίνουμε μέσα καί πάει νά μας καταντήσει προβληματική επιχείρηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.