Οι Web 2.0 ευχές :-)

Πριν από πολλά χρόνια οι περισσότεροι εύχονταν στα αγαπημένα τους πρόσωπα σε γιορτές, γενέθλια κλπ στέλνοντας κάρτες μέσω ταχυδρομείου (ίσα που το πρόλαβα αυτό γιατί γεννήθηκα το 1985). Οι ευχές μέσω ταχυδρομείου αργότερα αντικαταστάθηκαν απ΄το τηλέφωνο, ύστερα από τα μηνύματα SMS και MMS, emails.

Πλέον ευχόμαστε και μέσα από τα αγαπημένα μας social networking sites, δηλαδή το Facebook, το MySpace ή το Hi5. Χαρακτηριστικά, παρατηρούσα τις σελίδες των φίλων μου όταν γιόρταζαν, και έβλεπα δεκάδες μηνύματα, για παράδειγμα στο Wall του Facebook, με ευχές για τη γιορτή τους. Εξαίρεση φυσικά δεν αποτέλεσε και η σημερινή μέρα, που γιορτάζουν ο Δημήτρης και η Δήμητρα.

Πολλοί θα πουν “προτιμώ να εύχομαι στον άλλον από κοντά”, οκ συμφωνώ. Κι εγώ στα κοντινά μου πρόσωπα πλέον εύχομαι πρώτα με SMS, μετά ακολουθεί τηλέφωνο, ύστερα “ηλεκτρονική ευχή” και μετά εύχομαι και από κοντά όταν βγαίνουμε για διασκέδαση 😛 !!

2 Σχόλια
 • Avatar
  Dimitris

  Είναι κάτι το διαφορετικό σίγουρα το Intenet. Το καταπληκτικό είναι πως από όπου και αν είσαι μπορείς να ευχηθείς στους φίλους σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα πολύ εύκολα και άμεσα. Ειδικά δε για εμάς που είμαστε εξωτερικό το Facebook έχει χρυσή λύση για υποδοχή και αποστολή ευχών.

  p.s. Thanks a lot again John 😉

 • Avatar
  @ngel

  Θενξ για τις Web2.0 ευχές Γιάννη 😉

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα