Οι βιαστές να μη βγαίνουν από τη φυλακή ποτέ

Διάβασα πριν από λίγο στο news.antenna.gr για την υπόθεση του βιασμού ενός εννιάχρονου κοριτσιού από έναν 45χρονο στα Εξάρχεια. Η εννιάχρονη γυρνούσε από το σχολείο, όταν ο 45χρονος την πλησίασε και, προσποιούμενος ότι είναι αστυνομικός, την οδήγησε στο σπίτι, όπου τη βίασε και έπειτα την κλείδωσε στην τουαλέτα.

Ο 45χρονος εντοπίστηκε και προφυλακίστηκε, ενώ και στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοιες πράξεις.

Γι΄ αυτό, όταν βλέπω τέτοιες πράξεις, βιασμούς ανήλικων κοριτσιών κλπ η γνώμη μου είναι αυτά τα άτομα να μπαίνουν στη φυλακή για όλη τους τη ζωή! Ακούγεται σκληρό, το ξέρω, αλλά για δείτε και σε αυτή την περίπτωση ο συγκεκριμένος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα. Και που βγήκε από τη φυλακή; Ξανάρχισε τα ίδια. Συν ότι δε φτάνει μόνο η φυλάκιση, αλλά επιβάλλεται νομίζω η παρακολούθηση και από ειδικούς, όπως ψυχολόγους κλπ.

Update: Τώρα είδα ότι έχει γράψει και ο Titanas στο pestaola.gr για το ίδιο συμβάν, αλλά και για ακόμα ένα, τον βιασμό 30χρονης γυναίκας από αλλοδαπούς που την πέτυχαν όταν εκείνη έβγαινε από κέντρο διασκέδασης και την οδήγησαν σε υπόγειο διαμέρισμα όπου τη βίασαν.

[photo via]

3 Σχόλια
 • Avatar
  Flareman

  Σαφέστατα χρειάζεται παρέμβαση. Παιδεραστές και ναρκωτικέμπορες, το ξαναλέω. Είμαι σθεναρά υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών αλλά αυτά τα δύο εγκλήματα ειδικά είναι ισοδύναμα με καταστροφή ανθρωπίνων ζωών τόσο ισοπεδωτικά, τόσο ολοσχερώς, τόσο μεταδοτικά που πρέπει να εξαλειφθούν μια και καλή.

  Όσο για το ποστ στο Νυστέρι… εγώ όσο έγραφες την απάντηση εδώ απαντούσα στο άλλο σου ποστ για το ποστ περί οργάνωσης μουσικής:D:D:D:D:D

 • Avatar
  John Karakatsanis

  @ Flareman: Ίσως και να έχεις δίκιο, όπως και να ΄χει άνθρωποι που έχουν βιάσει και ειδικά πάνω από μία φορά δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι, χρειάζονται παρακολούθηση. Δε φταίνε σε τίποτα οι ψυχές των μικρών παιδιών να υποστούν ότι έχει ο άλλος στο αρρωστημένο του μυαλό.

  Άσχετο: όσο εσύ μου άφηνες comment σε αυτό το post, εγώ έγραφα post για το post που έκανες πριν λίγο στο Νυστέρι σχετικά με την οργάνωση μουσικής στα iPod!

 • Avatar
  Flareman

  Νομίζω έχω ξαναγράψει περί αυτού, η γνώμη μου είναι πως η θανατική ποινή πρέπει να ισχύει για δύο κατηγορίες εγκληματιών: εμπόρους ναρκωτικών και παιδεραστές. Ο βιασμός απέχει ένα κλικ από την παιδεραστεία. Μερικά πράγματα παραείναι αποτρόπαια για να τα δεχτεί σιωπηρά η κοινωνία.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα