Νέα συμβόλαια COSMOTE Απεριόριστα με Internet

COSMOTE Απεριόριστα με Internet

Τη διάθεση των νέων προγραμμάτων συμβολαίου ανακοίνωσε σήμερα η COSMOTE, τα οποία εκτός από χρόνο ομιλίας και γραπτά μηνύματα προς αριθμούς COSMOTE αλλά και προς τα άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, περιλαμβάνουν και data plan για πρόσβαση στο internet…

Επιπλέον, η εταιρία προσφέρει έκπτωση ύψους 10 ευρώ κάθε μήνα για έναν χρόνο στο πάγιο των προγραμμάτων «COSMOTE Απεριόριστα» και των νέων προγραμμάτων «COSMOTE Απεριόριστα με Internet».

Όλες οι νέες ενεργοποιήσεις που θα γίνουν μέχρι και τις 15 Μαΐου 2010 (νέα σύνδεση, φορητότητα αριθμού ή μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο) στα προγράμματα με πάγιο από 45€ και άνω, επωφελούνται της προσφοράς και κερδίζουν συνολική ετήσια έκπτωση 120€.

Τα προγράμματα συμβολαίου «COSMOTE Απεριόριστα» διατίθενται στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στα OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρίας.

COSMOTE Απεριόριστα με Internet

1 Σχόλιο
  • Avatar
    giannis

    Α ρε εταιρειάρα κοτέ άπλα είσαι πάλι με το ίντερνετ.Αν το 2011 δεν δούμε πακέτα ίντερνετ π.χ 1-2 γίγα και σε τιμές σχεδόν δωρεάν θα είναι μεγάλη απογοήτευση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα