Νέα παιχνίδια στο Zoo.gr

Πριν από λίγο έλαβα email από το Zoo.gr, με το οποίο ενημερώθηκα για την προσθήκη τριών νέων παιχνιδιών στο site. Δεν παίζω παιχνίδια, ούτε online ούτε offline, ωστόσο αρκετοί φίλοι και φίλες μου ξέρω ότι παίζουν μετά μανίας τα παιχνίδια που βρίσκουν στο Zoo!

Τρία νέα Games ανέβηκαν, λοιπόν, στο Zoo.gr τον Φεβρουάριο…

  • Brain School: Ποιος είναι ο πιο έξυπνος της παρέας; Ποιος έχει τα καλύτερα αντανακλαστικά; Ποιος έχει μνήμη ελέφαντα και ποιος είναι ξεφτέρι στην αριθμητική; Ο θείος Albert σας καλωσορίζει στο Brain School και σας καλεί να περάσετε με επιτυχία 4 τεστ. Κάθε ένα τεστ περιλαμβάνει 4 παιχνίδια (σκέψη, απομνημόνευση, αναγνώριση και υπολογισμός). Πρόκειται δηλαδή για 16 mini games που θα σας ενθουσιάσουν!
  • Aliens Balls: Puzzle shooter το οποίο απαιτεί από εσάς ακρίβεια και ταχύτητα. Το Alien Balls έχετε στην κατοχή σας ένα κανόνι και καλείστε να στοχεύσετε ένα κύμα από μπάλες που περνά από μπροστά σας προσπαθώντας να τις καταστρέψετε φτιάχνοντας μία σειρά από μπάλες ίδιου χρώματος.
  • Burst: Στο συγκεκριμένο παζλ παιχνίδι εμφανίζονται μπροστά σας τετράγωνα τεσσάρων διαφορετικών χρωμάτων. Στόχος σας είναι να σπάσετε τρία η περισσότερα τετράγωνα ίδιου χρώματος τα οποία είναι ενωμένα μεταξύ τους. Γκρεμίστε τα τουβλάκια, πριν πέσουν στο κεφάλι σας!

Καλή διασκέδαση!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.