Μπρελόκ – κορνίζα (τι άλλο θα δούμε!)

Σκεφτήκατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να έχετε ακόμα στα κλειδιά σας φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή άλλες αξέχαστες στιγμές σας; Αν ναι, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι ένα μπρελόκ – κορνίζα της Sweex!

Tο μπρελόκ αυτό διαθέτει οθόνη – κορνίζα μεγέθους 1,5″ και συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω θύρας USB. Έτσι μπορείτε να μεταφέρετε περίπου 59 φωτογραφίες, οι οποίες προβάλλονται στην οθόνη! Επίσης υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας σε slide show, έτσι ώστε η εικόνα που έχετε σαν φόντο να αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μερικές τεχνικές λεπτομέρειες αυτού του “gadget” χα χα είναι ότι η οθόνη έχει ανάλυση 128 x 128 pixels, υποστηρίζει αρχεία jpeg, bmp, png, gif και tiff, η μνήμη του φτάνει το 1 MB, έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που τροφοδοτείται μέσω USB και υποστηρίζει Windows XP και Vista.

Δε ξέρω τώρα πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί στον καθένα, αφού πλέον όλοι έχουμε κινητά με μεγάλη οθόνη και μνήμη όπου φορτώνουμε φωτογραφίες με αγαπημένα μας πρόσωπα, άρα ποιος ο λόγος να πάρουμε και μπρελόκ-κορνίζα; Το κόστος βέβαια είναι αρκετά μικρό [17.90 € στο e-shop.gr], οπότε κάποιοι / κάποιες μπορεί να το πάρουν έτσι για πλάκα! Anyway, ακόμα ένα αντικείμενο από τον θαυμαστό κόσμο των gadgets!

7 Σχόλια
 • Avatar
  John Karakatsanis

  @arkoudos: Κοίταξα ξανά το newsletter και πρόσεξα ότι έχουν την τιμή των 17.90 ευρώ με μια γραμμή που τη διαγράφει και δίπλα την τιμή γράφουν 14 ευρώ. Άρα η τιμή του site δεν έχει ενημερωθεί λογικά.

 • Avatar
  arkoudos

  @John: Δεν θέλω να κάνω θέμα την τιμή, αλλά στο site συνεχίζει να αναφέρεται ως €17.90 – συνεπώς το newsletter δεν έχει ενημερωμένες τιμές (χμμμ).

  Επιπλέον, η εναλλακτική (που επίσης δεν είναι διαθέσιμη, -και μπορώ να υποθέσω ακριβότερη-) λύση, έρχεται απο το gadgetlife:

  http://www.gadgetlife.gr/displayITM1.asp?ITMID=2903

 • Avatar
  vera

  Χρονια πολλά και καλή χρονιά!
  Και εγω το θέλω! Μου αρέσει τόσο πολύ η φωτογραφία που θέλω παντού φωτογραφίες. Ακόμα και στο μπρελοκ, γιατί όχι;!

 • Avatar
  John Karakatsanis

  @magica: Ευχαριστώωωωωωωω!

  @Arkoudos: Τώρα που ξανακοίταξα το newsletter του e-shop.gr που έλαβα, γράφει 14 ευρώ 🙂 Καλή τιμή νομίζω. Χρόνια μας πολλά again!

  @Dr. Teddy: Επίσης καλή χρονιά!

 • Avatar
  magica

  Κάποιος γιορτάζει εδώ ή είναι η ιδέα μου;

  Χρόνια πολλά!

 • Avatar
  Arkoudos

  Υποσχεθείτε να μην γελάσετε – το θέλω! 🙂

  Χρόνια μας πολλά Γιαννάκο…(μην μου το πάρεις δώρο, δεν το είπα για αυτό 🙂 )

  Υ.Γ.: Ρε συ Γιάννη; €18 λίγα;

 • Avatar
  Dr. Teddy

  Από τον θαυμαστό και συχνά…χαζό κόσμο των gadgets

  BTW Καλή χρονιά Γιάννη, ωραίο το νέο look…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα