Μαθητικά Netbooks στο e-shop.gr με συνοδευτικά δώρα

H e-shop.gr πρωταγωνιστεί στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής φορητών υπολογιστών σε μαθητές A΄γυμνασίου στα πλαίσια της “Ψηφιακής Τάξης”. Εννέα διαφορετικά μοντέλα Netbooks έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το πρόγραμμα της μαθητικής επιδότησης τηρώντας πλήρως τις προδιαγραφές του υπουργείου. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά τους, οι φορητοί υπολογιστές έχουν όλοι μικρό βάρος, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης και dual band για το λειτουργικό σύστημα της επιλογής τους.

Το e-shop.gr όμως δεν σταματάει εδώ: με την εξαργύρωση του κουπονιού σε ένα από τα 67 καταστήματα e-shop points, ο κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεγάλα και σημαντικά συνοδευτικά δώρα της αρεσκείας του, εντελώς δωρεάν, από την ποικιλία προσφορών που του προσφέρει αποκλειστικά το e-shop.gr.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, oι μαθητές θα προμηθευτούν το ειδικό κουπόνι αξίας 450€ από το σχολείο τους με την έναρξη των μαθημάτων και εντός του Σεπτεμβρίου ενώ η εξαργύρωση του κουπονιού θα γίνεται από τους γονείς των μαθητών από 1η Οκτωβρίου 2009.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, την διαδικασία εξαργύρωσης και τα δώρα του e-shop.gr μπορείτε να δείτε στο e-shop.gr/mathitiko, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τις απορίες τους στην εταιρία μέσω email στο mathitiko@e-shop.gr ή τηλεφωνικά στο 211 5000 500.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

5 Απαντήσεις

 1. την μια λέγανε ότι ήταν μεγάλος ο όγκος και λίγο κόλησαν, την άλλη βρήκαν δικαιολογία στην απεργία των λιμενεργατών, τώρα μου λένε ότι τους έχουν “κρεμάσει” οι προμηθευτές. μου ειπαν ότι επείδή έχω παραγγείλει κόκκινο υπάρχει πρόβλημα. (σήμερα δύο γνωστοι μου που περίμεναν μαύρο ακύρωσαν)! δεν ξέρω τι άλλο θα μου πουν. πάντως την δευέρα, πάω για ακύρωση αν δεν έχω νέα.

 2. 23 -10 -2009 και ακόμα δεν το έχω παραλάβει!!! και όχι οποιοδήποτε αλλά το δικότους το innovator!!! παραγγελεία 1-10-09!!!
  να το χαίρονται!!

 3. Τα netbooks ειναι τα ίδια παντού πάνω κάτω σε όλους.. τα multirama λενε ότι έχουν 29 γιατί βάζουν μέσα και τα διαφορετικά χρώματα (ελεος..) δλδ δεν εχουν παραπάνω από τους άλλους και μασ δουλευουνε.. τελικα το παιχνιδι παντως θα παιχτει στα δωρα και μέχρι στιγμής το πλαίσιο δε δίνει σχεδόν τπτ, το multirama δίνει 3 και το e-shop καμμιά 10ρια και διαλέγεις και πάνω από 1

  α και multirama και πλαίσιο δε δινουν τπτ στα 11ρια λέει????

 4. Όλα τα καταστήματα έχουν προσφορές και το Multirama και το Πλαίσιο.

  Δείτε εδώ των Multirama http://www.multirama.gr/Mathitiko/home και εδώ του Πλαισίου http://plaisio.gr/Campaign/0909_studentn.htm

  Τα Multirama μάλλον έχουν και τη μεγαλύτερη ποικιλία, στο e-shop λένε μόνο για 9 (στα Multirama είναι 29, στο Πλαίσιο δεν ξέρω πόσα έχουν).

  Καλό είναι να ενημερώνουμε πάντως τον κόσμο για να κάνει τις σωστές επιλογές που τον συμφέρουν.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.