Λεπτομέρειες για το Apple iPhone

OK, σίγουρα πολύς κόσμος περιμένει με αγωνία, την κυκλοφορία του iPhone και δικαίως, αφού τα νέα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες που ενσωματώνει είναι κορυφαία και θα κάνουν τη ζωή μας όσον αφορά την κινητή τηλεφωνία ακόμα πιο εύκολη! Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Apple iPhone, προς τα τέλη του 2007 δηλαδή, θα έχουν βγει νωρίτερα άλλες συσκευές αν όχι με τα ίδια, αλλά παρεμφερή χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Anyway, το Engadget δημοσίευσε ένα ακόμη post σχετικά με διάφορες λεπτομέρειες γύρω από το iPhone κλπ.. Όσοι φανατικοί των Apple προϊόντων και ειδικότερα του iPhone, σπεύσατε να ενημερωθείτε 🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

1 Απάντηση

  1. Προσωπικά πιστεύω ότι το iphone είναι μόνο διαφήμιση και τίποτα άλλο. Τζάμπα λεφτά. Κινητά της Nokia όπως τα N95, N91, N73 και πολλά άλλα… κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα, σε πολύ μικρότερη τιμή και χωρίς περιττές φιοριτούρες.

    Με το iphone, δεν μπορείς να προβάλεις τις εικόνες σου στην τηλεόραση, ούτε καν να τις στείλεις με mms και τα λοιπά! Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εξωτερικά προγράμματα, ενώ η μόνη πατέντα είναι η οθόνη αφής (η οποία δεν ξέρουμε πόσο ευαίσθητη είναι) και το design (αν και το Ν95 είναι πολύ πιο όμορφο για εμένα).

    Μόνο το όνομα πουλάει το iphone, και κατά την άποψή μου δεν αξίζει περισσότερο από το όνομα της Nokia, μην σου πω και άλλων εταιριών κινητής τηλεφωνίας…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.