Κώστας Καραμανλής: «Οι κουκουλοφόροι συντονίζονται μέσω blogs και SMS»

Έχουμε πρωθυπουργό ο οποίος βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και πρέπει να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν από αυτόν.

Εμπρός, ας οργανωθούμε, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, δηλαδή blogs και SMS, μπας και τον στείλουμε σπίτι του μια ώρα αρχύτερα!

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι είπε χθες στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη Δημόσια Ασφάλεια!

Ακολουθεί copy-paste το συγκεκριμένο απόσπασμα της ομιλίας του, από το επίσημο site της Νέας Δημοκρατίας:

Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουμε διάσπαρτες επιθέσεις κουκουλοφόρων. Σε αστυνομικά τμήματα, τράπεζες, επιχειρήσεις, πολιτικά γραφεία. Στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά συντονισμού. Οι δράστες αξιοποιούν, για το σκοπό αυτό, σύγχρονες τεχνολογίες (blogs και SMS).

Χρησιμοποιούν διάφορα μέσα (κουκούλες ή κράνη) για να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους. Συνδέονται, πολλές φορές, με κοινούς εγκληματίες. Αποδεικνύεται -προκύπτει αυτό και από τις συλλήψεις- ότι οι εξτρεμιστικές δράσεις και το κοινό έγκλημα αποτελούν «συγκοινωνούντα δοχεία».

Οι πολίτες απαιτούν να μπει φραγμός στη βία και την παρανομία. Και αυτό να ισχύει παντού: Από τους δρόμους των πόλεων έως το σχολείο και το Πανεπιστήμιο. Από τους χώρους της επαγγελματικής, επιχειρηματικής δραστηριότητας έως την κάθε λογής περιουσία των συμπολιτών μας.

Κώστα, οι πολίτες απαιτούν να απαλλαγούν και από κυβερνώντες σαν εσένα, που είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Καταρχήν, Κώστα μου, διάβασες σε κανένα blog να γράφουν «την τάδε ώρα και μέρα θα χτυπήσουμε στο συγκεκριμένο γραφείο πολιτικού»; Γιατί, αν Κώστα μου, γίνονται αυτά, τότε η αστυνομία θα έπρεπε να είχε προλάβει τέτοιες επιθέσεις και όχι να φτάνει πάντα κατόπιν εορτής.

Επίσης, Κώστα μου, από πότε τα blogs και τα SMS είναι «σύγχρονη τεχνολογία»; Έλεος, δηλαδή, σύγχρονη τεχνολογία τα SMS; Πότε ανακάλυψες, Κώστα μου, τα blogs και τα SMS;

15 Σχόλια
 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  Βαγγέλη και κάποιοι άλλοι που έχουν διαβάσει άλλα posts με χαρακτηρίζουν «γαλάζιο παιδί» αλλά οκ.

 • Avatar
  Βαγγέλης

  Γιάννη μου, εγώ που έχω διαβάσει τους τίτλους από τα ποστ σου αλλά και 5-6 άρθρα σου, καταπράσινο θα σε χαρακτήριζα 🙂

  Δεν είναι κακό, αλλά πρόσεχε γιατί χάνεται η αξιοπιστία σου όταν γίνεσαι προκλητικός με βαριούς τίτλους, μεγάλες λέξεις και συγκεκριμένες στοχοποιήσεις…

  Ασχετο: βλέπω τη φωτό σου, και μοιάζεις απίστευτα με ένα φίλο μου… πάρα πολύ!

 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  Δε ξέρω αν έχεις διαβάσει και άλλα post στο xblog.gr ή αν έμεινες μόνο σε αυτό, πάντως αν δεις και άλλα τότε μόνο «καταπράσινο λειβάδι» δε μπορείς να με χαρακτηρίσεις!

 • Avatar
  dexter

  Προς Καρακατσανη ,

  τι με κάνει να το λέω αυτό.

  πρώτον η ανάρτηση (μαύρη προπαγάνδα) δευτερον οι θέσεις σου (καταπράσινο λειβάδι )και τρίτον το ότι δεν εχω χαμηλή νοημοσύνη.

  Βλεπεις ειμαι απο τους λιγους νεολαιους κεντροδεξιούς που δεν ειναι δειλος η ηλίθιος.

  Ελπίζω να σε κάλυψα.

 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  dexter, Τι σε κάνει να το λες αυτό;

 • Avatar
  dexter

  Προς Γιαννη Καρακατσάνη
  Ερώτημα;

  Είσαι τόσο έξυπνος για να μας «περνάς» για τόσο ηλίθιους;

 • Avatar
  George

  Δεν κατάλαβα τι κακό είπε! (με βάση το βίντεο που έχεις) ότι χρησιμοποιούν sms και τεχνολογία κάποιοι φασίστες για να οργανωθούν και το ανέφερε ο Πρωθυπουργός αυτό σημαίνει ότι είναι τεχνοφοβικός ή έχει συντηρητικές προσεγγίσεις;
  Τουλάχιστον δεν νομίζω πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει δείξει δείγματα τέτοιων αντιλήψεων. Εκτός βέβαια εαν καταναλώνουμε τα επεισόδια των ΜΜΕ και τα μεταφέρουμε και στο Internet!!!

  Η τεχνολογία είναι μέσο δεν έχει βούληση – μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά από κάθε άνθρωπο.

  Η ουσία των λόγων του είναι η παρακάτων την οποία πρέπει να κάνει πράξη:
  » Οι πολίτες απαιτούν να μπει φραγμός στη βία και την παρανομία. Και αυτό να ισχύει παντού: Από τους δρόμους των πόλεων έως το σχολείο και το Πανεπιστήμιο. Από τους χώρους της επαγγελματικής, επιχειρηματικής δραστηριότητας έως την κάθε λογής περιουσία των συμπολιτών μας»

 • Avatar
  Giorgos Vareloglou

  Τραγικό!

  Ο βλάκας είναι αήτητος πιστευω.

  (Και αν αυτό ισχύει θα ξανακερδίσουν…)

 • Avatar
  Daffy

  @Daffy: Το blog είναι ο προσωπικός χώρος έκφρασης της Coca cola light μου. Δεν θα με λογοκρίνεις για τα όσα λέω στο σπίτι μου. Θα με συλλάβεις για όσα κάνω.
  Φυσικά klou, δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε καν αυτό. Είναι προφανές 😉
  Γενικά, οι πολιτικοί είναι εκτός τόπου και χρόνου, αναφορικά με τη τεχνολογία. Ένα συγκεκριμένο κόμμα κάνει προσπάθειες που πολλοί αγνοούν και το θεωρούν απλά ψηφοθηρία. Κρίμα γι’ αυτούς.

 • Avatar
  Σαλαμάνδρα

  Απλά προς ενημέρωση.
  Έχω συμμετάσχει ήδη σε 5 διαμαρτυρίες (όχι βίαιες με σπάσιμο τζαμιών, ζημιές κλπ) για τις οποίες ενημερώθηκα σε 3 απ’ αυτές μέσω blog και σε 2 μέσω sms. Αυτό γίνεται και όταν το μέσο που λέγεται ίντερνετ σου δίνει έναν ακόμα τρόπο για να επικοινωνήσεις και να δημοσιοποιήσεις μια πολιτική σου πράξη ή σκέψη τότε θα το κάνεις. Δεν καταλαβαίνω που κολλάτε; Κανείς δεν μίλησε για έλεγχο στο τι γράφεται στα blogs κανείς δεν μιλάει γενικά για τα blog και τα sms. Τι θα έπρεπε να πει; Ότι οι κουκουλοφόροι κάνουν επιθέσεις και συντονίζονται μέσα από blog, εκτός βέβαια απ’ το xblog.gr ή το pestaola.gr? Να είμαστε και λογικοί δηλαδή!

 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  klou, Έχεις δίκιο σε αυτό, δεν αποκλείω την ύπαρξη private blogs, αλλά θα μπορούσε να το «συγκεκριμενοποιήσει» στην ομιλία του και όχι να πει ένα γενικό «συντονίζονται μέσω blogs».

  Όσο για αυτά που έχει υποσχεθεί και δεν έχει κάνει έχουμε ασχοληθεί και σε άλλα post και θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε.

 • Avatar
  klou

  @Daffy: Το blog είναι ο προσωπικός χώρος έκφρασης της Coca cola light μου. Δεν θα με λογοκρίνεις για τα όσα λέω στο σπίτι μου. Θα με συλλάβεις για όσα κάνω.

  @Γιάννη Καρακατσάνη:

  Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν blogs με private login και διοργάνωση events από εκεί ή, μηνύματα με κωδικοποιημένες λέξεις – εκφράσεις; Εγώ όχi.

  Επίσης, μη ξεχνάς ότι ο πρωθυπουργός απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους και όχι μόνο σε σένα κι εμένα που μαθαίνουμε από το xblog, το thenextweb και το techcrunch τι γίνετα στον κόσμο και χώρο της τεχνολογίας.

  Οπότε τα sms και τα blogs ( δηλαδή τα γραπτά μηνύματα μέσω κινητών και οι υπολογιστές ) είναι νέες μέθοδοι και νέες τεχνολογίες επικοινωνίας.

  Επίσης, δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να απαλλαγούμε από τον Καραμανλή σαν πρωθυπουργό επειδή χρησιμοποίησε 2 ορολογίες που δε σου άρεσαν και δηλώνουν κατ’εσέ «Ασχετοσύνη».

  Το ότι 2 θητείες τώρα δεν κατάφερε όσα υποσχέθηκε και ότι ξέσπασαν 50 σκάνδαλα δε μας φτάνει;

  Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καλύτερος; Ο Συνασπισμός και ΚΚΕ που δεν έχουν ιδέα απο διακυβέρνηση ίσως;
  Ο Καρατζαφέρης με τον Κυριάκο και τον Άδωνη;
  Οι οικολόγοι;

  Αρχίζω να πιστεύω στα αλήθεια ότι αν θέσει υποψηφιότητα η Έφη Θώδη, θα την ψηφίσω :p

 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  Ηλία, φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα, δε μπορεί να πιστεύεις αυτό που λες. Λογοκρισία στα blogs;;;

  Εφόσον οι «διάφοροι αλήτες» οργανώνονται μέσω blogs, γιατί η Αστυνομία δεν πρόλαβε κάποιες επιθέσεις;

 • Avatar
  Ηλίας Δανάκος

  Τι λεει λάθος; Δεν συμβαινει αυτό που λέει; Απο τα blogs και το facebook διάφοροι αλήτες μαζεύοται και οργανωνονται με σκοπο την καταστροφή και την αναρχία. Ας μην κρυβομαστε πίσω από το δακτυλο μας. Τα blogs πρεπει να λογοκριθούν και να επιβληθούν νόμοι όπως ακριβώς και στα άλλα ΜΜΕ. Έλεως πια με όλους τους δήθεν δημοσιογράφους και τους αμόρφωτους κριτές των πάντων.

 • Avatar
  Daffy

  Ouch! He’s definetely out now. Έλεος !

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα