Κυκλοφορεί SMS για δωρεάν χρόνο ομιλίας 10€ σε χρήστες What΄s Up, εννοείται ότι δεν ισχύει!

Πριν από λίγο έλαβα σε ένα καρτοκινητό Cosmote What΄s Up που έχω ένα γραπτό μήνυμα που με “ενημέρωνε” ότι το What΄s Up γιορτάζει 7 χρόνια από την ίδρυσή του και ότι αν το στείλω σε 10 χρήστες What΄s Up θα προστεθούν 10 ευρώ στο υπόλοιπο της κάρτας μου!

Το κείμενο του μηνύματος που κυκλοφορεί:

«Σήμερα η What΄s Up γιορτάζει 7 χρόνια από την ίδρυσή της. Στείλε αυτό το μήνυμα σε 10 χρήστες What΄s Up και θα σου προστεθούν αυτόματα 10€ στο υπόλοιπο της κάρτας σου».

Το μήνυμα το έλαβα από 2-3 επαφές μου και αμέσως επικοινώνησα μαζί τους για να τους πω ότι πρώτον εννοείται ότι δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο και δεύτερον να τους ρωτήσω αν το έχουν λάβει από πολλές επαφές τους.

Απ΄ότι μου είπαν το έχουν λάβει από 5-10 επαφές τους ο καθένας, οπότε το πράγμα έχει ήδη αρχίσει να “διαδίδεται” αρκετά αν κρίνω από αυτό.

Για το θέμα ενημέρωσα και το γραφείο τύπου της COSMOTE.

Παιδιά αν λάβετε τέτοιο SMS απλά αγνοήστε το, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, πρόκειται για “φάρσα”.

Αντίστοιχη φάρσα είχε γίνει παλαιότερα με χρήστες Vodafone CU, όπου καλούνταν οι χρήστες Vodafone CU να προωθήσουν ένα SMS σε 20 επαφές τους προκειμένου να έχουν 1200 λεπτά και 1200 SMS για όλο το 2010 με 1 ευρώ/μήνα!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

4 Απαντήσεις

  1. Όχι, από τη στιγμή που ο καθένας στέλνει το μήνυμα σε 10 επαφές του, εμφανίζεται το όνομά του ή ο αριθμός του στους παραλήπτες.

  2. το μυνημα εχει αποστολεα cosmote?αν ναι πρεπει να πεσουν μυνησεις,γιατι αν σκεφτεισ λιγο πονηρα,μπορει να ειναι φαρσα της εταιριασ με σκοπο να σας παρει τα φραγκα .
    εαν λοιπον το σμσ δειχνει αποστολεα κοσμοτε,βαρατε τουσ τουσ απατεωνεσ

  3. ένα σωρό ηλιθιότητες υπάρχουν.
    να ρωτήσω ρε Γιάννη, τι θέμα είναι αυτό στο κινητό σου? 😀
    πως λέγεται να το βρω. χαχα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.