Κλήρωση: Ο/Η τυχερός/ή που κερδίζει το Netbook Fujitsu Μ2010! [video]

Fujitsu Μ2010

Μεγάλο το ενδιαφέρον όλων εσάς (2384 συμμετοχές!) εκεί έξω που διαβάζετε XBLOG.gr για ακόμα μία κλήρωση με δώρο ένα netbook Fujitsu Μ2010! Το xblog.gr συμπλήρωσε 5 χρόνια λειτουργίας, η Fujitsu 75 χρόνια στο τεχνολογικό στερέωμα! Για να δούμε ποιος/α είναι ο/η τυχερός/ή που φέτος θα κάνει διακοπές παρέα με το netbook!

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά είχαμε αρκετές διπλές-τριπλές συμμετοχές οι περισσότερες από τις οποίες έχουν διαγραφεί. Στις επόμενες κληρώσεις σκέφτομαι να εφαρμόσω ένα νέο “μοντέλο”, για παράδειγμα ο κάθε αναγνώστης στο σχόλιο-συμμετοχή του να γράφει το όνομα και τρία-τέσσερα γράμματα από το επώνυμό του (αν δε θέλει κάποιος να γράψει δημόσια ολόκληρο το επώνυμό του κάτι που είναι σεβαστό)

Η κλήρωση έγινε με τη βοήθεια του random.org, και όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το netbook κερδίζει η “Erin-Ath” που άφησε το σχόλιο #398 την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 12:28, γράφοντας: «Εξαιρετικό δώρο!! Άραγε θα είμαι τυχερή; Καλή επιτυχία σε όλους και καλό καλοκαίρι»! Η νικήτρια έχει ειδοποιηθεί με email σχετικά με το πώς θα παραλάβει το netbook της.

Συνεχίστε να διαβάζετε XBLOG.gr, οι κληρώσεις με πλούσια δώρα συνεχίζονται από τις επόμενες κιόλας ημέρες!

Tip: Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάντε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Επίσης κάντε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Τυχερή νικήτρια

4 Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα