Κερδίστε τα 3 πρώτα iPad που θα έρθουν Ελλάδα!

Κερδίστε iPad από τα Multirama

Διαβάζετε και ακούτε πολλά για το iPad, το νέο tablet της Apple, σε σημείο να περιμένετε πώς και πώς να βγει στην αγορά για να το… «χτυπήσετε»; Δείτε πώς μπορείτε να το αποκτήσετε πρώτοι και μάλιστα… δωρεάν!

Τα Multirama θα είναι από τα πρώτα καταστήματα στην Ελλάδα που θα διαθέσουν το iPad, γι΄αυτό και τα τρία πρώτα θα δοθούν δωρεάν σε τρεις τυχερούς!

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, αφού για να μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα τρία iPad, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε fan των Multirama μπαίνοντας στο επίσημο fan page!

Από εκεί και πέρα, όπως διαβάζω στους όρους του διαγωνισμού στο multirama.gr:

Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τη Δευτέρα, 01/03 και μέχρι και την Τετάρτη, 31/03, κάθε άτομο που γίνεται μέλος στο fan page «Multirama Προσφορές» στο Facebook θα δικαιούται να συμμετάσχει σε κλήρωση με δώρα 3 Apple iPad. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Μultirama (23χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, Άγιος Στέφανος Αττικής), στις 07/04/2010. Οι 3 νικητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι είναι μέλη του fan page «Multirama Προσφορές» στο facebook μέσω των στοιχείων (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση & Τ.Κ., τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση) που θα τους ζητηθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο fan page «Multirama Προσφορές» μετά την κλήρωση.

Καλή επιτυχία σε όλους!

1 Σχόλιο

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!