Κέρδισε iPhone 4, LG tv 42”, Notebook HP και Pepsi Max για 1 χρόνο!

Pepsi Max διαγωνισμός

Η κρίση αναμφισβήτητα μας έχει κάνει όλους -ή τους περισσότερους έστω- να σκεφτόμαστε πλέον αρκετά προτού αγοράσουμε κάτι ακριβό, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κάποιο gadget, όπως κινητό, τηλεόραση ή laptop!

Ένας τέτοιος διαγωνισμός τρέχει αυτές τις μέρες από την Pepsi MAX με τρελό πακέτο δώρων για δύο τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν ένα iPhone 4, μία τηλεόραση LG 42 ιντσών, ένα laptop HP και Pepsi MAX για 365 μέρες!

Το τονίζω: Οι δύο τυχεροί θα κερδίσουν όλο το πακέτο δώρων, όχι ένας θα κερδίσει κάτι και κάποιος άλλος θα κερδίσει άλλο δώρο, θα βγουν δύο τυχεροί που θα κερδίσουν όλα τα παραπάνω ο καθένας!

Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει απλά να έχετε προφίλ στο Facebook και να κάνετε κλικ εδώ (μέχρι τις 10/10/2010)!

Καλή τύχη!

7 Σχόλια
 • Avatar
  JohnKarak

  Papatsakalos, Δε θεώρησα απαραίτητο να το αναφέρω. Να τονίσω ότι ο διαγωνισμός δεν έχει σχέση με το xblog.gr, απλά θεώρησα καλό να τον ποστάρω μιας και λογικά ενδιαφέρει πολύ κόσμο κάτι τέτοιο με αυτό το πακέτο δώρων.

 • Avatar
  papatsakalos

  Ρε Γιαννη στους ορους συμμετοχης γραφει οτι δικαιωμα στον διαγωνισμο εχουν οσοι ειναι απο 18 εως 26 ετων.
  Δεν το διευκρινίζεις!

 • Avatar
  Takis_Mak

  Η Pepsi έχει πάει πολύ μπροστά τον τελευταίο καιρό, δεν έχω δει άλλη εταιρία με τέτοια onlne παρουσία. Εκτός από διαγωνισμούς, συνέχεια ευχαριστεί τους fans της σελίδας της και γενικότερα πάντα τους απαντάει, νομίζω οτι έχουν μια από τις καλύτερες καμπάνιες στην Ελλάδα. 🙂 Εγώ πήρα μέρος 🙂

 • Avatar
  Ελευθερία

  WISH ME GOOD LUCK

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!