Η AOL αγόρασε το TechCrunch!

Σαν βόμβα έσκασε αυτή η είδηση στο TechCrunch Disrupt αυτές τις μέρες. Η AOL αγόρασε το TechCrunch που είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, blog του πλανήτη που ασχολείται με την τεχνολογία.

Η συμφωνία έκλεισε πάνω στην σκηνή του TechCrunch Disrupt, ένα συνέδριο τεχνολογίας που διοργανώνει το ίδιο το TechCrunch. Ο Michael Arrington, ιδρυτής του TechCrunch, και ο Tim Armstrong, CEO της AOL, ανέβηκαν στην σκηνή όπου ανακοίνωσαν την συμφωνία και «έπεσαν» οι τελικές υπογραφές.

Μπορείτε να δείτε το video εδώ:

Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η τιμή της πώλησης ξεπερνάει τα 25 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Michael Arrington θα παραμείνει σαν head editor στο blog τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ όπως έγραψε σε σημερινό του post, ο προσανατολισμός του blog παραμένει πάντα ο ίδιος και μετά την πώληση τους.

Αυτή η κίνηση της AOL εντάσσεται στην προσπάθεια της να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά κέντρα στο internet, αφού είναι και η ιδιοκτήτρια του Engadget, ενός άλλου μεγάλου τεχνολογικού blog.

Μπορείτε να διαβάσετε και το σχετικό δελτίο τύπου της AOL εδώ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.