Η υπόθεση των υποκλοπών στο αρχείο. Κανείς δε φταίει για τίποτα και προχωράμε σαν να μη συνέβη τίποτα.

Ευχάριστα τα νέα για τις εμπλεκόμενες εταιρείες, δυσάρεστα όμως για αυτούς, τις συνομιλίες των οποίων υπέκλεψαν κάποιοι, τους οποίους δυστυχώς επίσημα δε θα μάθουμε ποτέ, αφού η δικογραφία για την υπόθεση των υποκλοπών τίθεται στο αρχείο, με διάταξη του εισαγγελέα Εφετών Μιλιτάδη Ανδρειωτέλλη, ο οποίος έκανε δεκτή την κρίση του εφέτη ανακριτή κ. Πετρόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση, σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτουν στοιχεία για την απόδοση ευθυνών σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Έτσι ούτε εμείς, αλλά ούτε και η οικογένεια του Κώστα Τσαλικίδη θα μάθει ποτέ αν ο θάνατος του γιου τους σχετίζεται 100% με την υπόθεση των υποκλοπών ή όχι και φυσικά ποτέ δε θα μάθουμε τους πραγματικούς υπευθύνους.

Φυσικά τον Καραμανλή και τους άλλους που υπέκλεπταν τα τηλεφωνήματά τους δε νομίζω να τους καίει και πολύ το θέμα. Αφού έκλεισε η υπόθεση νομίζω ότι είναι ικανοποιημένοι και το ίδιο ισχύει και για τις εμπλεκόμενες εταιρείες, μπράβο κύριοι, τρίψτε τα χέρια σας από ικανοποίηση.

Αυτά μέχρι το επόμενο σκάνδαλο…

3 Σχόλια
 • Avatar
  istor

  Το watergate της Ελλάδας! Μόνο που στην περίπτωση μας δεν αποδόθηκαν ευθύνες γιατί δεν λειτουργεί η δημοκρατία!

  και τα σκάνδαλα καλά κρατούν!

 • Avatar
  Dr. Teddy

  Συμφωνώ απολυτώς με τον porcupine. Μια αντίστοιχη δικιά σου, ας πούμε, υπόθεση θα έμπαινε ποτέ στο αρχείο; Και ύστερα μας μιλούν για ισονομία…

 • Avatar
  porcupine

  Είμαστε τόσο αποχαυνωμένοι που πέρασε στα ψιλά η είδηση. Συγχαρητήρια που μιλάς για το θέμα.

  Πρόκειται όχι απλώς για σκάνδαλο, αλλά για ένα παράδειγμα της ανισότητας, της μη δημοκρατίας και του ότι υπάρχουν πολλές κατηγορίες πολιτών σε αυτή τη χώρα. Οι περισσότεροι δυστυχώς βρισκόμαστε σε αυτή που βρέθηκε ο δόλιος ο Τσαλικίδης.

  Και μόνο αυτή η υπόθεση θα έπρεπε να είναι αρκετή για να πέσει η (όποια) κυβέρνηση μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα