Η Αλέκα Παπαρήγα χρησιμοποιεί iPhone

Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα βλέποντας τις παραπάνω εικόνες σε σχετικό post στο blog valiacaldadog.blogspot.com, με την Αλέκα Παπαρήγα στη Βουλή να χρησιμοποιεί ένα iPhone! Θα ήθελα πολύ να ξέρω τι έκανε εκείνη τη στιγμή… Χαζεύει απλά το υπέροχο user interface; Στέλνει γραπτό μήνυμα, mms ή email; Σερφάρει σε κάποια ιστοσελίδα;

Τώρα περιμένω να “σκάσει” φωτογραφία με την Αλέκα Παπαρήγα στη Βουλή ή σε κάποια συγκέντρωση να διαβάζει το κείμενο της ομιλίας της σε ένα MacBook Air!

22 Σχόλια
 • Avatar
  Γιώργος

  Δεν παύουν να είναι Ελληνίδες, με την κλασσική νοοτροπία: Εμένα το παιδί μου πάνω από όλα τα άλλα, και εκείνα να πάνε να πνιγούν.

  Νομίζω ότι είναι η ίδια νοοτροπία που συντηρεί τα φροντιστήρια.

 • Avatar
  Γιάννης Αναργύρου

  Μόνο το Iphone είναι;Θιχτήκανε μερικά “συντρόφια” κιόλας!Η κόρη της στο Αμερικανικό Κολλέγιο σπουδάζει (ναι,των “φονιάδων των λαών Αμερικάνων”) και πριν,αντί να πηγαίνει σε δημόσιο σχολείο (αφού η μάνα της υποστηρίζει τη δημόσια δωρεάν παιδεία),βρισκόταν στο Pierce College.
  Και ενώ ο γιος της Διαμαντοπούλου πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB(Διεθνές Μπακαλορεά).Αυτά από την κα Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργό Παιδείας, που ένα μήνα πριν υπεραμύνθηκε στη Βουλή του Δημόσιου Σχολείου και Πανεπιστημίου!

 • Avatar
  Γιώργος

  Τί λέγαμε; Κάτι για ανοιχτό λογισμικό; Αλλά αυτά είναι του Κεφαλαίου, οι εταιρείες βγάζουν κέρδη με τον κώδικα που προσφέρει ο κόσμος δωρεάν στην κοινότητα…

 • Avatar
  Yanniscrete

  Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ

  ΠΑ-ΠΑ-ΡΗ-ΓΑ!!!! Όνομα γεμάτο αρμονία, ταξικό αλτρουισμό και αγάπη για τον συνάνθρωπο, ανεξαρτήτως φυλής και χρώματος!!!

  Όμως, Ο εσωτερικός ψυχικός κόσμος αυτού του δίποδου έμβιου όντος, μπορεί μόνο να προσεγγιστεί από εξειδικευμένες ομάδες ψυχιάτρων, βιολόγων και εγκληματολόγων. Είναι ουτοπία για ένα κοινό θνητό ή ακόμα και πολιτικό της εμβέλεια της Λιάνας, να διεισδύσει στο απύθμενο κόσμο της και να κατανοήσει τις απαρέγκλιτες πολιτικές της επιλογές.

  Για να αποκομίσουμε κάποια συμπεράσματα της προσωπικότητα της-δεν γνωρίζω αν θα χρησιμέψουν κάπου-απαιτείται η σύσταση ομάδας συνδυασμένων επιστημονικών ειδικοτήτων που θα αναλύσουν, μέσα από τους ταραγμένους ωκεανούς της διάνοιας της, τις βαθύτερες ψυχικές της στρεβλώσεις.

  Η ερευνά θα πρέπει να άρχεται από την παιδική/ εφηβική ηλικία φθάνοντας στην ανάλυση των αντιδράσεων της όταν αυτή πλέον αναλαμβάνει την θέση του γενικού γραμματέα.

  Καθοριστική πρέπει να θεωρείται η περίοδος των πρώτων σεξουαλικών της σκιρτημάτων που προηγήθηκαν της σύλληψης (είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο μακαρίτης αυτοκτόνησε) καθώς και η περίοδος της μητρότητας μέχρι την εγγραφή του υποπροϊόντος της στο Deree college και την τρικυμιώδη εσωτερική της πάλη με τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό.

  Επίσης θα πρέπει να μελετηθούν οι αντιδράσεις της στη λήψη διαφόρων ψυχοτρόπων ουσιών όπως LSD, crack, ekstasis κλπ. Είναι σημαντικό να αποκαλυφθούν τα οράματα της για την επικράτηση του προλεταριάτου μετά την βέβαιη επερχόμενη κατάρρευση του καπιταλιστικού συστήματος.

  Τα συμπεράσματα αυτής της μελέτης, θα αποτελέσουν ουσιαστικό βοήθημα για τους πραγματικούς σοσιαλιστές ώστε να τα θέσουν σε δημόσια διαβούλευση με τους λοιπούς κοινωνικούς εταίρους. Έτσι, θα ξεκινήσει επιτέλους ο περίφημος κοινωνικός διάλογος που στόχο θα έχει την δίκαιη ενίσχυση του εισοδήματος των μη προνομιούχων Ελλήνων.

  Αν πάλι η ελληνική πολιτεία δεν θέλει να διαθέσει πόρους για την παραπάνω μελέτη, θα μπορούσε της δώσει μια αξιοπρεπή σύνταξη (ανθρωπιστικοί λόγοι γαρ) και μια τιμητική θέση στις παρελάσεις, καθήμενη, σε καθ’ ύψος ρυθμιζόμενο και περιστροφικό κάθισμα, δίπλα στο εκαστοτε Πρόεδρο Δημοκρατίας.

  Το μέγα ερώτημα όμως είναι τι θα κάνει η πολιτεία με τους ψηφοφόρους του ‘κόμματος’ που εκπροσωπεί.

  Θεωρώ, για λογούς περιορισμού του οικονομικού κόστους της επιβίωσης τους, την δημιουργία ειδικά διευθετημένων χώρων, κατασκευασμένων στην βάση των σοβιετικών στρατοπέδων καταναγκαστικής εργασίας. Οι χώροι αυτοί θα μπορούσαν να βρίσκονται διάσπαρτοι ανά την Ελληνική επικράτεια και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Γράμμου, Βίτσι, Μουργκάνας, πηγαδα Μελιγαλα, στρατόπεδο Μακρυγιάννη και …. Γαύδο.

  Έτσι θα μπορούν, χωρίς καμία εξειδίκευση, να απασχοληθούν στα δημόσια έργα (δρόμοι, αναδασώσεις, καθαρισμοί φρεατίων αποχέτευσης, αποκομιδή σκουπιδιών, εκτροπή Αχελώου κλπ).
  Η εργασιακή τους ‘πλατφόρμα’ θα πρέπει να περιλαμβάνει καθημερινή 12ωρη εργασία, δηλαδή ‘από ήλιο σε ήλιο’, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Ας μην ξεχνάμε εξ’ άλλου τις συνθήκες εργασίες με -40ο στα μνημεία της σταχανοβικης παραγωγικότητας των γκουλακ.

  Κατά τον ελεύθερο χρόνο τους τις Κυριακές (6ημερη εβδομάδα κατά τα παλιά-καλά Σοβιετικά πρότυπα) και μετά την θεια λειτουργία, μπορούμε να εμφανίζουμε τους πλέον εύσωμους και ευειδείς, σε τουριστικούς προορισμούς όπως η ακρόπολις, η πλατεία συντάγματος, τα νησιά κλπ, Η περιβολή τους θα πρέπει να θυμίζει εντονα αντάρτες ή εύζωνες αλλά θα επιτρέπονται και οι τοπικές ενδυμασίες (βλάχοι, πόντιοι, κρητικοί κλπ). Περιττό να αναφερθεί ότι θα απαγορεύονται αυστηρά οι κουκούλες στους άνδρες και τα ταγάρια και οι παρδαλές midi/ maxi φούστες για τα θήλεα. Στην συνέχεια, ειδικά εκπαιδευμένοι ξεναγοί-άνθρωποι, θα αναλάβουν να εξηγούν στους τουρίστες τα περί της ελληνικής ιστορίας, της λεβεντιάς, της τιμιότητας και του φιλότιμου. Θεωρώ ότι παράλληλα είναι απαραίτητη η εκρίζωση των φωνητικών χορδών των ψηφοφόρων, για να μην προκαλούν απορίες και ερωτήματα στους τουρίστες που γνωρίζουν ελληνικά. Εξ’ άλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε την λύση του play back.

  Και φυσικά η στείρωση και η ευγονική θα πρέπει να αποτελέσουν υψηλές και απόλυτες προτεραιότητες μέχρι της τελικής εξάλειψης της αναπαραγωγής της ομάδος των ανθρωποειδών-ζόμπι.

  Τα παραπάνω συνιστούν ένα εύκολο τρόπο, σχετικά χαμηλού κόστους, ώστε να παράγεται, έστω και περιορισμένα, κάποιας μορφής έργο για την Ελληνική κοινωνία.

  Κλείνοντας, ελπίζω να προσέθεσα με τις ιδέες μου μια ακόμα μικρή πέτρα στο οικοδόμημα που λέγεται σύγχρονη Ελλάς.

 • Avatar
  Γιωργος

  Ελα μωρη αλεκα!!!!
  Σπασε το κατεστημενο…
  Μολις γινει επανασταση, ολοι iphone!!!!

 • Avatar
  Fivos

  Όντως, η παπαρήγα θα μας χορτάσει

 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  Άννα, πολύ σοβαρά το πήρες το συγκεκριμένο post. Smile! 🙂

 • Avatar
  αννα

  ti na sas pw re paidia? alla ti ftaite kai seis? auta ta skata sas exoun balei sto kefali auta lete! psaxnetai aformes gia na “8eiksetai” sthn paparhga enw tosa xronia sas trwne oi alloi ta lefta menoume sto dromo,dn exoume ygeia,lefta,sxoleia, kai to mono po0 sas noiazei einai an exei h paparhga ekseligmeno kinhto! e l e o s eiste ka8iste kai psifiste loipon autous pou sas 8ewroun probata kai sas kanoun oti 8eloun!:) alla meta mn klhgeste oti peinate

 • Avatar
  ego exo sonyericsson

  apla tragiko na eksisoneis ton kommunisti me enan tupo rakendito pou den foraei rouxa(giati k ta mi marka ftiagmena se ergostasia ekmetaleushs ergaton ftiaxnonte) na mhn exei roloi (ante na exei kanena apo ta sovietika tou 70) na vlepei mono soviettiko kinimatografo (o opoios plaka plaka einia polu pio mprosta apo ton amerikaniko) k na exei Lada. loipon exei dikio to palikari apo pano psifiste pasok nd syn k mpoumpouko pou mporoun na xrhsimopoioun k iphone.k gia na teleionoume skepsou oti i texnologia prepei na eksupiretei tis anagkes tou laou k oxi na einai status symbol

 • Avatar
  νικος

  telika exete skasi apo to kako sas. den mporeite na katalavete oti to kke einai panta mprosta!!! pera apo thn plaka, alimono an pisteyei akomh kapoios oti sto sosialismo den tha yparxei texnologia. Mono pou tote tha einai kthma olvn

 • Avatar
  Giwrgos

  malista….Dhladh epeidh einai kommounistria apagoreyetai na exei iphone…O laikismos sto epakro…Kathiste kai pshfiste Giwrgakh kai Kwstakh tote pou aytoi dikaiounte na exoun iphone ka8ws mas exoun rhmaksei edw kai 27 xronia twra…Koitaxte to iphone ths Paparhga!!!

 • Avatar
  tolis

  Τα μυαλα σην Ρωσια κ η “κοιλια” στην USA!!!

 • Avatar
  mpumpuki

  autos einai o koumounismos….
  oloi deksioi eimaste kata bathos akoma k autoi pu to paizun aristeroi

 • Avatar
  kostas

  etsi etsi. i tapini mas kommunistria…
  moutra oloi tous

 • Avatar
  Fivos

  Ξέρετε ότι το Iphone δεν προμηθεύεται στην Ελλάδα παρά μόνο μέσω μικροκαταστημάτων που σπάνε το λογισμικό του και το κάνουν να αναγνωρίζει ελληνικά δύκτια, ε; Μπράβο ρε Αλέκα…σε κόπο μπήκες

 • Avatar
  Μπιριμπιράκος

  Κάτω η Αμερικη…Το iPhone όμως από εκεί το καβάντζωσε…!

 • Avatar
  VMagic

  Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick…

  Και το τραγικό είναι ότι πήρε iphone (εάν δεν είναι montage) και φοράει ψηφιακό ρολόι του 90. 😛

  Κρίμα…

 • Avatar
  editor

  Καλά ξενέρωσα τώρα!

 • Avatar
  adeligia

  btw μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας δεν υπάρχει GSM (νομίζω ούτε wifi) σήμα. Έχει βάλει jammer ο Κακλαμάνης (όταν ήταν Πρόεδρος της Βουλής). Οπότε μάλλον την ατζέντα της κοιτάει!

 • Avatar
  karpidis

  Δύσκολο. Γιατί αν την ήξερες περισσότερο θα έβλεπες πως τα λέει χωρίς κείμενο τις ομιλίες της 🙂

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα