Επιχειρηματικές Ευκαιρίες και Εύκολα Χρήματα εν μέσω Οικονομικής Κρίσης

Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει αρχίσει ήδη να επηρεάζει πολίτες, επιχειρήσεις, κράτη ολόκληρα. Δεκάδες άνθρωποι μένουν άνεργοι, οι επιχειρήσεις απολύουν κόσμο και μειώνουν την παραγωγή τους για να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες μέρες που ήρθαν, έρχονται και θα έρθουν.

Την κρίση αυτή είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν να “αξιοποιήσουν” ένα σωρό απατεώνες για να βγάλουν εύκολα και γρήγορα χρήματα, τάζοντας λαγούς και πετραχείλια σε ανθρώπους που προσπαθούν να ξεχρεώσουν στεγαστικά δάνεια, καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες…

Στο Google AdSense βλέπω αρκετές διαφημίσεις για “επιχειρηματικές ευκαιρίες”, “εύκολα και γρήγορα χρήματα”… Όλοι θα θέλαμε να μένουμε σε μία δίπατη βίλα με πισίνα και όλες τις ανέσεις, όλοι θα θέλαμε να έχουμε μία Mercedes σαν αυτή της φωτογραφίας, όλοι θα θέλαμε να ταξιδεύουμε ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο και να μένουμε στα καλύτερα ξενοδοχεία.

Όλοι μπορούμε να τα έχουμε, παίρνοντας το ένα δάνειο πίσω από το άλλο και τη μία πιστωτική κάρτα πίσω απ΄την άλλη… Το θέμα είναι πώς τα ξεχρεώνεις όλα αυτά μετά; Σίγουρα όχι με “δουλειά απ΄το σπίτι που σου αποφέρει 5.000 ευρώ το μήνα”. Φυσικά και μπορεί κανείς να βγάλει τόσα και περισσότερα, αλλά όχι τόσο εύκολα και απροσδιόριστα διαφημίζουν κάποιοι.

[photo by notic]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

1 Απάντηση

  1. Ανεργία υπάρχει σε όλο τον κόσμο.στην χώρα μας που είναι ότι να ναι.όλοι είμαστε καλοπερασάκιες και όλοι σπουδαγμένοι.Με αποτέλεσμα να επιλέγουμε δουλειές και στο τέλος να μένουμε χωρίς δουλειά .Αφήστε που στη ελλάδα
    για να μπεις κάπου θέλεις γνωριμίες , είτε στο δημόσιο -ιδιοτικό τομέα. Είμαστε ολοι καπιτάλες και υπερκαταναλωτές τα θέλουμε όλα και σπίτι και αυτοκίνητο και μηχανή και καλό κινητό τουλάχιστον δύο και εξοχικό και καλο ντύσιμο κ.α.Να δούμε σε λίγο με τις ημιαπασχολήσεις τιθα γίνει και πώς όλα αυτα τα λαμόγια θα επηβιώσουν.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.