Ενοχλητική διαφήμιση στο DriveMe.gr

Μπαίνω το μεσημέρι στο driveme.gr να δω κάτι που ήθελα για κάποιους δρόμους κτλ και να σου μία διαφήμιση στη δεξιά στήλη, που έτσι και περάσεις με τον δείκτη του ποντικιού σου από πάνω της εμφανίζεται ένα αυτοκινητάκι που καταλαμβάνει όλο τον χάρτη!

Φυσικά υπάρχει σε ένα σημείο και το “Close”, το οποίο όταν το πατάς μαζεύεται η διαφήμιση, αλλά ή το close δε λειτουργεί καλά ή η περιοχή που πρέπει να κλικάρεις για να φύγει η διαφήμιση είναι τόσο μικρή που δεν τα καταφέρνεις με την πρώτη. Εμένα μου άνοιξε 2-3 φορές η σελίδα με το site της διαφήμισης μέχρι να καταφέρω να κλικάρω τελικά επιτυχώς και να φύγει το αυτοκινητάκι της διαφήμισης, αφήνοντας τον χάρτη με τις πληροφορίες που ήθελα ελεύθερο.

Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει μόνο σε αυτό το site, αλλά και σε πολλά άλλα και είναι πολύ, μα πολύ ενοχλητικό! Λίγο να σου ξεφύγει ο δείκτης του ποντικιού και γεμίζει η μισή οθόνη με τη διαφήμιση!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

6 Απαντήσεις

  1. Ή απλώς χρησιμοποιείται το maps.in.gr που δεν έχει ενοχλητικές διαφημίσεις και δουλεύει πολύ, μα ΠΑΡΑ πολύ καλά

  2. Συμφωνώ απόλυτα-είναι εντελώς εκνευριστική. Γενικά με αφορμή το δημοσιευμά σας, θέλω να πω οτι σε πολλά site παίζουν διαφημίσεις που ενοχλούν το μάτι αφάνταστα-είτε γιατί στροβιλίζονται σαν παρλιακές-είτε γιατί ξεπετάγονται με το έτσι θέλω μπροστά σου και σε καθυστερούν. Γενικά, καλό θα ήταν τα καλά site που έχουν αρκετή επισκεψιμότητα να το δουν λιγάκι αυτό..

  3. Εγώ τό λέω από πολύ καιρό. Αηδία έχει καταντήσει το driveme.gr. Κάποτε έβαζες τον δρόμο, τσακ, αμέσως έβγαινε ο χάρτης. Μετά την αναβάθμιση με το λογισμικό της πώς-τήν-λένε, φλας, σκριπτς, παρασκρίπτς, δεν τρέχει, κολλάει, άντε και περίμενε, ένας υπέρβαρος προβληματικός δεινόσαυρος έγινε η εφαρμογή, χώρια τις διαφημίσεις. (Τα ποπ-απ φλας δεν είναι διαφήμιση, είναι παραβίαση της νετικετ, σαν να κραυγάζεις και να φτύνεις στα μούτρα του χρήστη.) Ποιος καταραμένος εφηύρε τα φλας στο Δίκτυο;!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.