Ελληνικό site από την Coca-Cola

Coca-Cola, ελληνικό site

Την εταιρική υπογραφή της στο χώρο του ελληνικού internet βάζει η Coca-Cola Τρία Έψιλον με τη λειτουργία του επίσημου site της. Το site βρίσκεται στη διεύθυνση coca-cola3e.com, μέσω του οποίου η εταιρία εγκαινιάζει έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας με το κοινό…

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα περιλαμβάνει έξι θεματικές ενότητες μέσα από τις οποίες παρουσιάζονται αναλυτικά το προφίλ της εταιρίας η βιώσιμη ανάπτυξη, τα προϊόντα, οι προωθητικές ενέργειες, τα εταιρικά νέα και ανακοινώσεις καθώς επίσης και οι ευκαιρίες καριέρας.

Έμφαση δίνεται στην ενότητα «Βιώσιμη Ανάπτυξη», με δεδομένη τη βαρύτητα που δίνει η Coca-Cola Τρία Έψιλον στην κατεύθυνση του επιχειρείν με γνώμονα τις αρχές αυτής. Εδώ περιλαμβάνεται ο Κοινωνικός Απολογισμός της εταιρίας και γίνεται αναλυτική παρουσίαση των δράσεων στους τέσσερις βασικούς άξονες στους οποίους η εταιρία έχει δεσμευθεί να λειτουργεί με υπευθυνότητα: Αγορά, Περιβάλλον, Χώρος Εργασίας και Κοινωνία.

Το coca-cola3e.com δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να εγγραφούν στην υπηρεσία RSS feed, ώστε να ενημερώνονται αυτόματα για όλα τα εταιρικά νέα.