Ελεύθεροι και οι 100 προσαχθέντες μετά τα χθεσινά επεισόδια

Εκατό προσαγωγές έγιναν χθες μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, σήμερα όμως και οι 100 προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι!

Συγκεκριμένα οι 99 αφέθηκαν ελεύθεροι χθες, ενώ μία 24χρονη φοιτήτρια η οποία προσήχθη χθες, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα σωματικής βλάβης, αφέθηκε ελεύθερη σήμερα το πρωί.

Πώς γίνεται πάντα να γίνονται προσαγωγές και μετά να αφήνουν τους αφήνουν όλους -ή σχεδόν όλους- ελεύθερους; Είναι δυνατόν 100-200 άτομα κάθε φορά να κάνουν ό,τι θέλουν στο κέντρο και μετά να αφήνονται ελεύθερα να συνεχίσουν άλλη μέρα το καταστροφικό τους έργο;

[via]

3 Σχόλια
 • Avatar
  John Karakatsanis

  @Dr. Teddy: Λογικά οι ασφαλιστικές, τουλάχιστον σε όσους έχουν προνοήσει και έχουν κάνει ασφάλεια για τέτοιες περιπτώσεις.

 • Avatar
  Dr. Teddy

  Μετά από κάθε τέτοια μάχη πάντα αναρωτιέμαι: “τις ζημιές στα αυτοκίνητα και τα καταστήματα των ανυποψίαστων περίοικων ποιος θα τις πληρώσει;”

 • Avatar
  giannisk

  Τσάμπα τον κόπο που κάνουν να τους πιάσουν! Άντε μετά εσύ να σεβαστείς και να υπολογίζεις μία κυρία που τη λένε αστυνομία.. (όχι εμείς οι νορμάλ, αλλά κάποιοι πιό ακραίοι που δε μασάνε κ πολύ)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα