Δωρεάν Wi-Fi στο εμπορικό κέντρο Avenue

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet παρέχει εδώ και μερικές μέρες σε όλους τους χώρους του το εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι.

Έτσι, είτε πάτε εκεί για ψώνια, καφέ ή φαγητό και θελήσετε να σερφάρετε για λίγο απ΄το laptop ή το smartphone σας, είτε κάνετε break από τη δουλειά και πρέπει να στείλετε ένα επείγον email μπορείτε άνετα να το κάνετε.

Σύντομα ελπίζω να προχωρήσουν σε παρόμοιες ενέργειες όλα τα εμπορικά κέντρα, καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια κλπ και να δώσουν δωρεάν πρόσβαση στο internet. Είναι κάτι που τους κοστίζει ελάχιστα και ευχαριστεί τα μέγιστα geek πελάτες που θέλουν internet πάντα και παντού!

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι δωρεάν Wi-Fi παρέχουν σχεδόν όλα τα καταστήματα Flocafe, το εμπορικό κέντρο Golden Hall, το Villa Mercedes κλπ… Το The Mall Athens ακόμα δεν παρέχει Wi-Fi, από τα Flocafe εκεί όμως έχω σερφάρει αρκετές φορές.

Δεν είναι λίγες οι φορές επίσης που ενώ περιμένω το λεωφορείο σε κάποια στάση ή μόλις έχω βγει από κάποιο σταθμό του Μετρό έχω σερφάρει για λίγο από κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο δίκτυο που εντόπισα με το Nokia N82 μου.

Τέλος, εκνευρίζομαι πάρα πολύ όταν πέφτω σε καφετέρια που χρεώνει το Wi-Fi 1 ευρώ τη μισή ώρα ή ξενοδοχεία τα οποία χρεώνουν το Wi-Fi λες και δίνουν χρυσάφι στους πελάτες τους!

2 Σχόλια
 • Avatar
  Μαρτιν

  Να’στε καλά παιδιά!

  Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

 • Avatar
  Κώστας

  Γεια σου Γιάννη,

  Τυχαία ‘έπεσα’ στο blog σου μαθαίνωντας για το δωρεάν wifi του Avenue και του Golden Hall, τα οποία καταχωρήθηκαν στο free-wifi.gr

  Το free-wifi.gr είναι μια νέα ιστοσελίδα/κατάλογος για δωρεάν (μόνο) hotspots στην Ελλάδα.

  Όλοι οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν καινούργια hotspots (και δίχως εγγραφή).

  Ο σκοπός είναι να εξελιχθεί σ’ έναν πλήρες κατάλογο με τις τοποθεσίες που προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ στην Ελλάδα.

  Φιλικά,

  Κώστας Σταθάκος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα