Δημιουργήστε slideshows με το SlideFlickr

Πριν από λίγες μέρες ο Stelabouras από το wiggler.gr δημιούργησε το SlideFlickr.com, μία πολύ ωραία εφαρμογή, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε slideshows με φωτογραφίες του flickr και να τα βάλετε στο site ή το blog σας!

Πώς; Απλά μπαίνετε στο www.SlideFlickr.com και εκεί μπορείτε στα αντίστοιχα πεδία να βάλετε user, url ή tags των φωτογραφιών του flickr που θέλετε να «τραβήξετε», επιλέγετε και το μέγεθος που θέλετε να έχει το slideshow, κάνετε κλικ στο generate και έχετε τον κώδικα του slideshow για να τον τοποθετήσετε στο blog ή το site σας!

Για παράδειγμα, εγώ στο slideshow που βλέπετε παραπάνω με φωτογραφίες από το Greek Blogger Camp, μπαίνοντας στο SlideFlickr.com, επέλεξα να μου «τραβήξει» στο slideshow όλες τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο flickr με tag gbc07.

2 Σχόλια
 • Avatar
  John Karakatsanis

  @ stelabouras: Προσπάθησα να κάνω edit το post και να βάλω τον νέο κώδικα του slideshow, αλλά μου βγάζει κάποιο error ο blogger.. Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα!

 • Avatar
  stelabouras

  Γιάννη ευχαριστώ πολύ για την παρουσίαση του Slideflickr!

  Απλά θέλω να σε ενημερώσω ότι από σήμερα το site είναι live (no more alpha) και παράγει νέο κώδικα που παίζει σε όλους τους browsers οπότε καλό θα ήταν να αλλάξεις αυτόν που έχεις βάλει ήδη γιατί έχει κάποια issues με τον Internet Explorer!

  Thanks again mate!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!