Δείτε HD Video 720p και Φωτογραφίες που τράβηξα με το HTC Desire HD

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι άκουσα σειρήνες από πυροσβεστικά οχήματα κοντά στα γραφεία του XBLOG.gr, οπότε βγήκα στα γρήγορα έξω να δω τι έχει γίνει, παίρνοντας μαζί και το HTC Desire HD που μου έστειλε η HTC το πρωί. Δείτε HD Video 720p και φωτογραφίες που τράβηξα με την κάμερά του!

Ένα διαμέρισμα από την απέναντι πολυκατοικία έπιασε φωτιά, από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, ωστόσο τα πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν πολύ γρήγορα και οι άνδρες της Πυροσβεστικής έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν, περιορίζοντας σημαντικά τις ζημιές κλπ.

Με το HTC Desire HD τράβηξα ένα μικρό βίντεο HD 720p και μερικές φωτογραφίες, που μπορείτε να δείτε σε αυτό το post. Να αναφέρω ότι η κάμερα του Desire HD είναι 8 Megapixel, για φωτογραφίες 3264 x 2448 pixels, με autofocus και dual-LED flash, ενώ υποστηρίζει εγγραφή HD video 720p.

Τις φωτογραφίες τις έχω ανεβάσει και στο flickr, για να τις δείτε και στις πραγματικές τους διαστάσεις, όπου θα ανεβάζω κι άλλες φωτογραφίες που θα τραβήξω με το Desire HD αυτές τις μέρες που το έχω στη διάθεσή μου.

HTC Desire HD Sample Photo

HTC Desire HD Sample Photo

HTC Desire HD Sample Photo

HTC Desire HD Sample Photo

HTC Desire HD Sample Photo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

8 Απαντήσεις

 1. Από αύριο θα έχω ένα N8, οπότε τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω βίντεο τραβηγμένο με Ν8 και Desire HD (την ίδια ακριβώς σκηνή) για να δούμε το αποτέλεσμα και με τα δύο κινητά.

 2. Όντως! Δε το πρόσεξα! Συγγνώμη για την χωρίς νόημα παρατήρηση που έκανα! Είστε φοβεροί!!!
  Στο μάτι μου πάλι φαίνεται ότι λίγο υστερεί σε ποιότητα σε σχέση με άλλα HD κινητά, αλλά σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα κινητά της αγοράς λόγω των καταπληκτικών χαρακτηριστικών που έχει.

 3. Αλέξανδρε, διάβασε ξανά λίγο πιο προσεκτικά το post και θα δεις ότι υπάρχει link στο Flickr όπου μπορείς να δεις τις φωτογραφίες σε full ανάλυση. Όλες τις φωτογραφίες που τραβάω με τα κινητά που δοκιμάζω τις ανεβάζω στο flickr στις πραγματικές τους διαστάσεις και σε όλα τα post υπάρχουν τα σχετικά links.

 4. Το βίντεο είναι σίγουρα πολύ καλής ποιότητας όπως και οι φωτογραφίες. Πάντως νομίζω λίγο καλύτερα βίντεο τραβάνε το Vivaz της Sonyericsson και το Ν7 της Nokia.
  Επίσης θα ήθελα να κάνω μια καλοπροαίρετη παρατήρηση ότι καλό είναι οι φωτογραφίες που βγάζετε να μπορούμε να τι δούμε στο πραγματικό μέγεθός τους για να κάνουμε σωστά τις συγκρίσεις πιο κινητό έχει καλύτερη φωτογραφική κτλ, γιατί έτσι που είναι τώρα(μικρές χωρίς να γίνεται κάποιο zoom ώστε να την δούμε στο πραγματικό μέγεθος) είναι κάπως δύσκολη η σύγκριση.

 5. Γιάννη μετά θα το επιστρέψεις-θα το κρατήσεις ή θα το κληρώσεις;
  είδα και πρίν το βίντεο στο youtube και δεν συγκεντρώθηκα να δώ τί βίντεο τραβάει.Πιό πολύ αγχώθηκα με τη φωτιά

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.