Δείτε την κλήρωση για το GPS ρολόι TopCom

Στο χθεσινό Girl Geek Dinner (που ήταν Girl Geek Coffee) πραγματοποιήσαμε on camera την κλήρωση για το μοναδικό GPS ρολόι TopCom HB 10Μ00, αξίας 290 ευρώ, δώρο για τα 4 χρόνια λειτουργίας του xblog.gr! Είχαμε συνολικά 147 συμμετοχές, από τις οποίες οι 143 ήταν έγκυρες. Ζητήσαμε από την Δέσποινα Μπακιρτζή να μας πει ένα νούμερο…

Η Δέσποινα μας είπε το πέντε (5), οπότε το ρολόι κέρδισε η “Anastasia”, που άφησε το πέμπτο σχόλιο στο post με τις συμμετοχές για την κλήρωση! Ήδη επικοινωνήσαμε μαζί της, προκειμένου να σταλεί το ρολόι τις επόμενες μέρες στο χώρο της χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο με την κλήρωση, η Δέσποινα είπε το νούμερο 5 και εγώ αρχικά έκανα λάθος βλέποντας και λέγοντας τον έκτο συμμετέχοντα που ήταν ο “PetrosKaz”, ευτυχώς όμως με διόρθωσε ο Τάσος. Από την Δέσποινα ζητήσαμε επίσης να μας πει ακόμα δύο νούμερα, ώστε σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον πρώτο νικητή να έχουμε άλλους δύο επιλαχόντες.

Θερμές ευχαριστίες στην VIS Electronics για την προσφορά του δώρου, όπως επίσης και σε όλους όσοι συμμετείχαν στην κλήρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στο xblog.gr, αφού εκτός από πολλά νέα ενδιαφέροντα posts, σε μερικές μέρες σας περιμένουν νέα δώρα, όπως δωρεάν ετήσια Viva! Numbers, μοναδικά πούρα προσφορά του BudhasFlower.gr, μουσικές συλλογές τελευταίας κυκλοφορίας, αλλά και τραπέζια και δωρεάν προσκλήσεις σε γνωστό club της παραλιακής για να διασκεδάσετε με την παρέα σας!

Συμμετοχές στην κλήρωση

5 Σχόλια
 • Avatar
  PetrosKaz

  Aχχ,έφτασα πολύ κοντά!Δεν πειράζει πάντως καλορίζικο στην Anastasia…

 • Avatar
  Pytheas

  @ Τάσος; Καλή επιτυχία στις εξετάσεις! Όσο για το μαλλί, προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν σου πάει όπως είναι τώρα (sorry για το off-topic!).

 • Avatar
  Christos

  Συγχαρητήρια στην νικήτρια.
  \Την επόμενη φορά να κάνετε καλύτερη λήψη διότι δεν πρόλαβε να εστιάσει η κάμερα και δεν φάνηκε τίποτα.
  Άντε και σε καλύτερες μέρες και περισσότερους διαγωνισμούς.
  Που από ο,τι βλέπω έχει πολύ πέραση τους τελευταίους μήνες.

 • Avatar
  Τάσος Βελιάδης

  thnks Pytheas:) Είναι στο πρόγραμμα της αλλης βδομάδας, τώρα έχω εξετάσεις;):)

 • Avatar
  Pytheas

  Ρε γμτ, σε μήνυμα με greeklish έτυχε το δώρο?? 😛
  Καλορίζικο στην τυχερή anyway!

  @Τάσος: Θέλεις κούρεμα, θα σκάσεις το καλοκαίρι…

  Περιμένουμε τη συνέχεια παιδιά!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα