“Δέσμευση Επισκευής” από τη Wind

Η Wind λάνσαρε τη νέα υπηρεσία “Δέσμευση επισκευής”, μέσω της οποίας όποιος αγοράζει συσκευή από τα καταστήματα Wind και αυτή παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, η Wind αναλαμβάνει την επισκευή εντός επτά εργάσιμων ημερών, ενώ σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επισκευή σε αυτό το διάστημα, προχωράει σε αντικατάσταση με νέα συσκευή ίδιου τύπου.

Αν κατάλαβα καλά όμως από το δελτίο τύπου που έλαβα, η υπηρεσία αυτή, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, δεν ισχύει επ΄αόριστον, αλλά… πιλοτικά.

Στο τέλος του δελτίου τύπου υπάρχει η σημείωση: H «Δέσμευση Επισκευής» ισχύει για όλους τους τύπους συσκευών κινητής τηλεφωνίας που θα πουληθούν από τα καταστήματα 400 καταστήματα WIND, με οποιαδήποτε μέθοδο (νέα σύνδεση, αναβάθμιση, «σκέτη» συσκευή), από τις 8/9/2008 έως και τις 31/3/2009.

Σε μια περίοδο που πολλοί καταναλωτές διαμαρτύρονται για όχι καλές υπηρεσίες σε ό,τι αφορά το service πολλών εταιρειών, γιατί η Wind ξεκινά αυτή την υπηρεσία με ισχύ μέχρι 31/3/2009;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

1 Απάντηση

  1. Καλησπερα σε ολους.Αγορασα τηλεφωνο απο την wind 17/12/2008. Στις 27/1/2009 το παρεδωσα στο καταστημα λογο βλαβης. Μετα απο 8 εργασιμες ημερες ουτε το κινητο ηταν επισκευασμενο αλλα ουτε αλλο κινητο καινουργιο μου εδωσαν. Μου ειπαν να περιμενω αλλες 3 εργασιμες. Σε email που εστειλα στην wind στις 27/1/2009 με ρωτησαν για το ΙΜΕΙ και εκτοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.