Δέκα σούπερ ουάου USB sticks

Ένα USB στικάκι νομίζω ότι το χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά για να μεταφέρουμε αρχεία, όπως έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο στους υπολογιστές μας ή στους υπολογιστές φίλων μας. Πλέον τα στικάκια έχουν μικρύνει πολύ σε μέγεθος, οι χωρητικότητες έχουν αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να διατίθενται στο εμπόριο στικάκια σε τρελά σχέδια!

Σημειώνω ότι ίσως να μη διατίθενται όλα στο εμπόριο ή κάποια άλλα είναι απλά διακοσμητικά και δεν χρησιμοποιούνται σαν στικάκια για αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων, όπως αυτό που θα δείτε με τα σκυλάκια στο ouaou.gr. Το σίγουρο όμως είναι ότι στο κοντινό μέλλον θα τριγυρνάμε με στικάκια που θα έχουν σχέδια σαν αυτά.

USB stick 02

USB stick 03

USB stick 04

USB stick 05

USB stick 06

USB stick 07

USB stick 08

USB stick 08

USB stick 10

[Thanks Σπύρο]

7 Σχόλια
 • Avatar
  g1anna

  πω πω!!!
  αυτο το usb με σβαροφσκι ειναι απλα τελειο…
  αλλα μονο αν στο κανουν δωρο… 🙂

 • Avatar
  giannisk

  Ναι, γεια σας.. xBlog εκει;
  Μία pizza usb απ’ολα παρακαλώ!

 • Avatar
  nmpardakis

  Αυτό το usb με την μπύρα μπορεί να με σωσει από άλλες κακες συνήθειες;

 • Avatar
  Dr. Teddy

  Για το κατά πόσο είναι όμορφο ένας σκύλος να…ζευγαρώνει με τον υπολογιστή μου… έχω τις ενστάσεις μου

 • Avatar
  MiKe-Dee

  A ναι, τον ξέχασα τον εξωτερικό! 2.5″ 80GB για τις “βαριές” μετακινήσεις όπως λες. Πάντως σκεφτόμουν πριν κανα δυο μέρες όταν ήμουν 14 χρονών και πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή που ο σκληρός μου τότε είχε MB, ούτε καν GB! Και τώρα έχουμε φτάσει τα TB να μη μας φτάνουν…

 • Avatar
  John Karakatsanis

  @Mike-Dee: Κι εγώ μία απ΄τα ίδια! Δύο στικάκια για τις “καθημερινές” δουλειές και εξωτερικό σκληρό για πιο “βαριές” μετακινήσεις!

 • Avatar
  MiKe-Dee

  Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά 3, ένα για το ΤΕΙ (εργασίες κλπ), ένα για διάφορα (τραγούδια που παίρνω από φίλους κλπ), και ένα για τους Προσκόπους (έγγραφα, ανακοινώσεις κλπ). Από αυτά που έχεις βάλει, έλεγα να παρω στην κοπέλα μου δώρο κάποιο από τα πρώτα, είναι Swarovski και οι κρεμαστες καρδιές μπορώ να πω με σιγουριά ότι κοστίζουν γύρω στα 120 ευρώ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα