Βαρύ πρόστιμο στο Nammos της Μυκόνου

Πρόστιμο που αναμένεται να φτάσει τα 2.000.000 ευρώ επιβλήθηκε από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών στο γνωστό bar restaurant Nammos, που βρίσκεται στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου. Ο λόγος; Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε εκεί συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο, στην οποία παραβρέθηκαν περισσότερα από 1.500 άτομα, με πλήθος επιχειρηματιών και καλλιτεχνών να δίνουν το παρόν, τα εισιτήρια που κόπηκαν όμως απ΄το κατάστημα δεν ξεπέρασαν ούτε τα 300!

Από τον τακτικό έλεγχο που διενήργησε κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων διαπιστώθηκε ότι οι ιδιοκτήτες απέκρυψαν ένα αρκετά μεγάλο ποσό εσόδων από τη διοργάνωση της βραδιάς, που φαίνεται ότι αγγίζει ακόμα και τις 450.000 ευρώ, αφού όσοι παραβρέθηκαν στη συναυλία πλήρωσαν από 100 μέχρι 350 ευρώ, ανάλογα με τη θέση που βρισκόταν το τραπέζι που είχαν.

Οι κρατήσεις μάλιστα που είχαν γίνει ήταν πολύ περισσότερες, με αποτέλεσμα ουκ ολίγοι από τους διάσημους πελάτες του Nammos να πάνε και να φύγουν μέσα στα νεύρα, αφού τελικά δεν ήταν δυνατόν να εξυπηρετηθούν.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε, κάποιος επιχειρηματίας, που ήταν μέσα στον κόσμο που δεν εξυπηρετήθηκε, “κάρφωσε” το γνωστό bar restaurant, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο έλεγχος. Διάβασα επίσης ότι τη βραδιά εκείνη στο Nammos βρέθηκε ακόμα και η αδελφή του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, η οποία επίσης δεν εξυπηρετήθηκε…

[photo via troktiko]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

8 Απαντήσεις

  1. το ασχημο ειναι οτι μετα απο καταγγελια επρεπε να γινει ελεγχος
    εαν εκανα την καταγγελια εγω (που δεν ειμαι επιχειρηματιας) θα καναν ελεγχο;

  2. σωπατε ρε που θα πληρωσει το ναμμος που στο μισο μαγαζι εχει την μιση βουλη κ το αλλο αλλο μισο επιχειρηματιες…
    θα χαρισει καμμια ξαπλωστρα-σαμπανια για την σεζον σε 5-10 ατομα κ τελος

  3. Επιτελους να πληρώσουν και κάποιοι άλλοι σε αυτό το κωλοκράτος, εκτός από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους…αλλά προφανώς δεν είχε πάρει τη μίζα του το κλιμάκιο και αναγκάστηκε να κάνει έλεγχο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.